سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

نخست‌ وزیر انگلیس از سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیارد پوندی میان لندن و واشنگتن خبر داد

نخست‌وزیر انگلیس و رئیس‌جمهور آمریکا با امضای قراردادی کم‌سابقه در حوزه فناوری و انرژی، اعلام کردند ۲۵۰ میلیارد پوند سرمایه‌گذاری مشترک شکل می‌گیرد.

کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با امضای یک قرارداد بی‌سابقه در زمینه فناوری و انرژی، از برنامه‌ای سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۵۰ میلیارد پوند رونمایی کردند که طبق اعلام استارمر، رکوردی در روابط تجاری دو کشور محسوب می‌شود.

استارمر تصریح کرد که بیش از ۲.۵ میلیون شغل در دو سوی اقیانوس اطلس از همکاری‌های لندن و واشنگتن نشأت گرفته و این توافق علاوه بر سرمایه‌گذاری عظیم، زمینه‌ساز ایجاد ۱۵ هزار شغل جدید در مناطقی مانند بلفاست، بیرمنگام، هامبر و شمال شرق انگلستان خواهد بود.

نخست‌وزیر انگلیس ابعاد مختلف قرارداد را شرح داد و به نقش برجسته فناوری‌های نوین مثل هوش مصنوعی و نیروگاه‌های هسته‌ای پیشرفته در آینده دو کشور اشاره کرد و از حضور شرکت‌های بزرگ آمریکایی مانند گوگل، انویدیا، اپن‌ای‌آی و مایکروسافت در بازار انگلیس قدردانی کرد.

ترامپ در سخنرانی خود، ضمن قدردانی از میزبانی دولت انگلیس، روابط واشنگتن و لندن را پیوندی غیرقابل تفکیک و میراثی تاریخی توصیف کرد و خاطرنشان ساخت که حجم مبادلات تجاری سال گذشته به ۳۴۰ میلیارد دلار رسید و توافق جدید موج تازه‌ای از همکاری‌ها را در حوزه‌های پیشرفته فناوری و انرژی باز خواهد کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد همکاری‌های این دو کشور، ظرفیت‌های دفاعی و صنعتی را تقویت و چشم‌اندازی امیدوارکننده برای آینده مشترک ترسیم می‌کند.

در همین زمان، هزاران معترض در خیابان‌های لندن به سیاست‌های ترامپ اعتراض کردند و امضای این قرارداد را منافع‌محور و به نفع نخبگان محدود دانستند، و وی را رهبری نژادپرست و خودکامه خواندند.

این سفر ترامپ دومین ماموریت رسمی وی در انگلیس است؛ وی در قلعه وینزر با چارلز سوم دیدار کرد و با استارمر گفت‌وگو کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه