رزمایش مشترک آمریکا، کرهجنوبی و ژاپن در نزدیکی جزیره ججو آغاز شد
ایالات متحده، کرهجنوبی و ژاپن امروز، دوشنبه، رزمایش مشترک «لبه آزادی» را در نزدیکی جزیره ججو آغاز کردند که به گفته فرماندهی آمریکا، پیشرفتهترین نمایش همکاری دفاعی سهجانبه تاکنون است.

، رزمایش مشترک آمریکا، کرهجنوبی و ژاپن تحت عنوان «لبه آزادی» امروز (دوشنبه) در آبهای نزدیک جزیره جِجو در جنوب کرهجنوبی آغاز شد و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.
به گزارش وزارت دفاع کرهجنوبی، این مانور چندبُعدی شامل تمرینات تقویتشده دفاع موشکی و هوایی، عملیات دریایی، تخلیه پزشکی و آموزشهای فضای سایبری است. فرماندهی آمریکا در منطقه ایندو–پاسیفیک این تمرین را پیشرفتهترین رزمایش دفاعی سهجانبه ایالات متحده با سئول و توکیو توصیف کرد.
این اقدام در شرایطی انجام میشود که کرهشمالی آن را «نمایش بیپروا از قدرت» دانسته و شدیداً محکوم کرده است. کیم یو جونگ، خواهر قدرتمند رهبر کرهشمالی، هشدار داده که برگزاری چنین رزمایشهایی در مکانهایی «نامناسب و نزدیک به مرزهای جمهوری دموکراتیک خلق کره» بهطور اجتنابناپذیر تبعات منفی خواهد داشت.
کیم همچنین انتقاداتی را متوجه مانور «شمشیر آهنین» کرده که پیشتر با هدف ادغام توان هستهای آمریکا و توان متعارف کرهجنوبی برای بازدارندگی علیه پیونگیانگ برگزار شد.
تحلیلگران میگویند کرهشمالی در گذشته در واکنش به چنین رزمایشهای مشترکی، معمولاً دست به نمایش قدرت نظامی یا آزمایشهای تسلیحاتی زده است. پیونگیانگ اخیراً تمرکز سیاست خارجی خود را بر گسترش روابط با روسیه، چین و سایر کشورهایی که در تقابل با آمریکا قرار دارند قرار داده است.
ارسال نظر