سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تعلیق حمایت دوجانبه اروپا از رژیم صهیونیستی در راه است

رئیس کمیسیون اروپا با انتقاد از بحران انسانی در غزه، رژیم صهیونیستی را تهدید به تعلیق حمایت‌های دوجانبه و اعمال تحریم علیه وزرای افراطی این رژیم کرد.

اروپا
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس کمیسیون اروپا، «اورسولا فون درلاین»، در واکنش به تشدید بحران انسانی در غزه اعلام کرد که اتحادیه اروپا رژیم صهیونیستی را تهدید به تعلیق حمایت‌های دوجانبه و اعمال تحریم کرده است.

فون درلاین با انتقاد از استفاده از گرسنگی و قحطی به عنوان ابزار جنگ، تأکید کرد: «آنچه در غزه رخ می‌دهد، وجدان جهانی را تکان داده و باید فوراً متوقف شود.» او خواستار پایان فوری تجاوزات و اقدامات رژیم صهیونیستی شد و هشدار داد که ادامه این روند می‌تواند به اقدامات عملی اتحادیه اروپا علیه تل‌آویو بینجامد.

به گفته وی، این اقدامات شامل تعلیق حمایت‌های دوجانبه، پیشنهاد اعمال تحریم علیه وزرای افراطی کابینه اسرائیل و بررسی تعلیق جزئی توافقنامه شراکت در حوزه تجارت با این رژیم است.

رئیس کمیسیون اروپا همچنین از برنامه ایجاد یک گروه از اهداکنندگان برای کمک به فلسطینیان خبر داد و اعلام کرد ابزاری ویژه برای بازسازی غزه راه‌اندازی خواهد شد. به گفته او، این ابتکار در ماه آینده میلادی عملیاتی می‌شود و هدف آن پاسخ سریع به نیازهای فوری مردم غزه و حمایت از بازسازی زیرساخت‌های حیاتی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه