سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

رئیس‌جمهوری اوکراین:

۶۰ درصد سلاح‌های ارتش بومی شده است

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، از آغاز ساخت نخستین کارخانه مشترک تولید موشک و پهپاد با دانمارک خبر داد و اعلام کرد که حدود ۶۰ درصد تسلیحات ارتش کشورش ساخت داخل است.

زلنسکی
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس‌جمهوری اوکراین از آغاز ساخت نخستین کارخانه مشترک تولید موشک و پهپاد با دانمارک خبر داد و اعلام کرد که بخش قابل‌توجهی از تجهیزات نیروهای مسلح این کشور اکنون بومی‌سازی شده است.

 ولودیمیر زلنسکی در سخنانی گفت: ما در حال راه‌اندازی تولید مشترک تسلیحات با شرکای خود هستیم و برای نخستین بار در تاریخ، اوکراین ساخت کارخانه مشترکی با دانمارک را آغاز کرده است. این مرکز قطعات موشک‌ها و پهپادهایی را تولید خواهد کرد که اثربخشی بالای خود را در میدان نبرد اثبات کرده‌اند.

وی افزود: در بحبوحه جنگ، اوکراین به مرحله‌ای رسیده که نزدیک به ۶۰ درصد سلاح‌های نیروهایش در داخل کشور ساخته می‌شود. این تسلیحات قدرتمند و پیشرفته هستند، اما همچنان دستیابی به اهدافی مانند تولید انواع سامانه‌های دفاع هوایی در خاک اوکراین، در دستور کار قرار دارد.

رئیس‌جمهوری اوکراین با قدردانی از طراحان و فعالان صنعت دفاعی کشورش، تأکید کرد که اوکراین جایگاه خود را در میان تولیدکنندگان برتر جهان اثبات کرده است.

این اظهارات در شرایطی مطرح شد که رهبران هشت کشور عضو نوردیک و بالتیک در دیدار اخیر خود با زلنسکی در کپنهاگ، بر تسریع ارسال کمک‌های تسلیحاتی و تضمین امنیت پایدار اوکراین تأکید کردند.

آنها اعلام کردند هیچ محدودیتی بر توانایی نظامی یا همکاری‌های خارجی این کشور نباید اعمال شود و تنها اوکراین حق دارد درباره آینده خود تصمیم‌گیری کند.

دانمارک که یکی از بزرگ‌ترین اهداکنندگان کمک‌های مالی اروپا به اوکراین است، بعد از تغییر رویکرد امنیتی خود و تمرکز بر اروپا، نقش پررنگی در حمایت از کی‌یف ایفا کرده است.

در مقابل، آمریکا و متحدان غربی در واکنش به حمله روسیه، تحریم‌های گسترده علیه مسکو وضع کرده و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات به اوکراین ارسال کرده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه