سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

کابینه لبنان از طرح ارتش برای کنترل تسلیحات استقبال کرد

کابینه لبنان با تأیید طرح ارتش برای انحصار تسلیحات در اختیار دولت، اجرای آن را آغاز و پیشرفت در اجرای سند آمریکا را به تعهد اسرائیل منوط کرد.

کابینه لبنان

، کابینه لبنان از طرح تهیه‌شده توسط ارتش برای اجرای انحصار کنترل تسلیحات در اختیار دولت استقبال کرد و تصمیم گرفت محتوای طرح را محرمانه نگه دارد.

ارتش اجرای این طرح را در چارچوب منابع موجود آغاز خواهد کرد و ماهانه گزارش پیشرفت کار را به شورای وزیران ارائه می‌دهد.

دولت همچنین بر تدوین استراتژی امنیت ملی با هدف گسترش کنترل خود بر سراسر کشور و محدود کردن سلاح به دولت تأکید کرد.

پل مرقص، وزیر اطلاع‌رسانی، گفت ارتش این طرح را طبق برنامه پنج اوت پیش خواهد برد، اما اختیار عملیاتی با فرماندهی ارتش است.

او محدودیت اصلی اجرای طرح را حملات اسرائیل عنوان کرد و توضیح داد این برنامه ماهیت نظامی دارد نه سیاسی.

نجیب میقاتی، نخست‌وزیر لبنان، در آغاز جلسه تأکید کرد تا زمانی که امنیت برقرار و سلاح‌ها مصادره نشود، هیچ سرمایه‌گذاری یا بازسازی انجام نخواهد شد.

جلسه کابینه با خروج وزرای حزب‌الله لبنان ، جنبش امل و فادی مکی پس از ورود رودولف هیکل، فرمانده ارتش، آغاز شد.

به گفته مرقص، این خروج به معنای ترک دولت نیست و آن‌ها در جلسات آینده حاضر خواهند شد.

در خصوص سند آمریکا، دولت لبنان اعلام کرد اجرای آن وابسته به پایبندی همه طرف‌هاست. لبنان ضمن تأیید اهداف سند، طرح ارتش را آماده کرده، اما طرف اسرائیلی هیچ اقدام متقابلی انجام نداده است.

کابینه رفتار اسرائیل را نشانه نبود اراده برای آتش‌بس دانست و هشدار داد ادامه نقض آن، امنیت و ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد.

دولت بیروت تأکید کرد هیچ امتیازی به اسرائیل نداده و نخواهد داد. اهداف سند آمریکا در جلسه هفت اوت تصویب شد؛ جلسه‌ای که پس از خروج وزرای حزب‌الله، امل و وزیر مکی برگزار شد.

یک مقام آمریکایی پیش‌تر به لبنان هشدار داده بود در صورت تأخیر در آغاز طرح مصادره سلاح، فرصت عملی از دست خواهد رفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه