سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال سفر هیئت ایرانی به وین را فاش کرد

خبرنگار روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال مدعی شد یک هیئت دیپلماتیک از ایران امروز به وین سفر خواهد کرد؛ خبری که در سایه اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره لزوم تسریع مذاکرات با تهران منتشر شده است.

آژانس بین المللی انرژی اتمی
به گزارش خبرگزاری موج

، خبرنگار روزنامه وال‌استریت‌ژورنال امروز جمعه مدعی شد که یک هیئت دیپلماتیک ایرانی قرار است به وین سفر کند. این خبر به نقل از لارنس نورمن در حساب کاربری او در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر شده و بلافاصله بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی پیدا کرده است.

انتشار این ادعا در شرایطی صورت می‌گیرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز چهارشنبه اعلام کرده بود مذاکرات فعلی با ایران درباره راه‌های ازسرگیری بازرسی‌ها نمی‌تواند ماه‌ها ادامه پیدا کند. او تأکید کرده بود که این رایزنی‌ها باید به‌زودی پایان یابد و احتمال برگزاری نشستی تازه در وین ظرف چند روز آینده وجود دارد.

گروسی بدون آن‌که به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران اشاره یا آن‌ها را محکوم کند، مدعی شد که آخرین داده‌های آژانس درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران به ماه ژوئن و قبل از حمله اسرائیل بازمی‌گردد و پس از آن هیچ اطلاعات جدیدی دریافت نشده است. این در حالی است که واشنگتن نیز در اول تیر با همراهی تل‌آویو تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را هدف قرار داد.

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، پیش‌تر در گفت‌وگو با صداوسیما اعلام کرده بود که همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر اساس قانون مجلس ادامه دارد و در همین چارچوب دو بازرس اخیر، فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر را با مجوز دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نظارت کردند و سپس کشور را ترک کردند. او تأکید کرده بود که روند مذاکرات برای تعیین چارچوب همکاری همچنان ادامه دارد و رهبران آژانس تحت تأثیر نظام سلطه عمل می‌کنند.

در همین حال، تروئیکای اروپایی شامل آلمان، انگلیس و فرانسه نیز در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل مدعی فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران شدند تا تحریم‌های شورای امنیت را بازگردانند؛ اقدامی که با هدف جلوگیری از پایان مهلت استفاده از این ابزار در اواسط اکتبر صورت گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه