English

دانشگاه اوترخت هلند همکاری با نهادهای اسرائیلی را تحریم کرد

در پی اعتراضات دانشجویان و کارکنان، دانشگاه معتبر اوترخت هلند همکاری نهادی با نهادهای اسرائیلی را به دلیل سیاست‌های رژیم صهیونیستی در غزه، متوقف کرد.

دانشگاه اوترخت هلند همکاری با نهادهای اسرائیلی را تحریم کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، دانشگاه اوترخت هلند با صدور بیانیه‌ای از سوی رئیس این دانشگاه، ویلکو هازلگر، اعلام کرد که کلیه همکاری‌های نهادی با طرف‌های اسرائیلی را متوقف یا به حالت تعلیق درآورده و هیچ همکاری جدیدی با آن‌ها آغاز نخواهد کرد.

این تصمیم که در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در روز دوشنبه اعلام شد، در واکنش به سیاست‌های نسل‌کشی دولت بنیامین نتانیاهو علیه فلسطینیان و به‌ویژه جنگ جاری در غزه اتخاذ شده است.

هازلگر در سخنان خود اظهار داشت: «وضعیت جهان و غزه ما را ملزم می‌کند با یک قطب‌نمای اخلاقی عمل کنیم؛ رنج انسانی زیادی وجود دارد.»

وی با تأکید بر اهمیت گشودگی و گفت‌وگو، افزود که مقامات اسرائیل با عبور از خطوط قرمز انسانی، مسئولیت این قطع همکاری را بر دوش خود گذاشته‌اند.

کمپین فلسطینی تحریم آکادمیک و فرهنگی اسرائیل (PACBI) در بیانیه‌ای از این اقدام استقبال کرد و آن را شکستن تابوی تحریم دانشگاهی اسرائیل در غرب توصیف نمود.

این گروه مدافع فلسطین از سایر دانشگاه‌ها خواست تا با رعایت اصول اخلاقی و دستورهای دیوان بین‌المللی دادگستری، به تحریم مؤسسات دانشگاهی همکار با سیاست‌های جنگی اسرائیل بپیوندند.

تحریم دانشگاه اوترخت تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت و فعالان دانشجویی امیدوارند دانشگاه‌های دیگر نیز این مسیر را ادامه دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه