سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

۶۰ درصد آمریکایی‌ها مخالف کمک نظامی به اسرائیل هستند

نتایج نظرسنجی دانشگاه کوینیپیاک حاکی است که ۶۰ درصد از شهروندان آمریکایی با ارسال کمک نظامی اضافی ایالات متحده به اسرائیل مخالف‌اند، بالاترین سطح مخالفت از زمان جنگ غزه تاکنون.

گرسنگی فاجعه بار در غزه
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از پالتیکو، یک نظرسنجی جدید دانشگاه کوینیپیاک نشان می‌دهد اکثر مردم آمریکا با ادامه کمک نظامی واشنگتن به اسرائیل مخالف هستند و بسیاری اقدامات نظامی این رژیم در نوار غزه را نسل‌کشی می‌دانند.

بر اساس نتایج، ۶۰ درصد از رأی‌دهندگان با ارسال کمک نظامی اضافی ایالات متحده به اسرائیل مخالفت کرده‌اند، در حالی که تنها ۳۲ درصد آن را تأیید می‌کنند. این بالاترین سطح مخالفت و پایین‌ترین سطح حمایت از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ است.

در این نظرسنجی، ۷۵ درصد از دموکرات‌ها و ۶۶ درصد از مستقل‌ها مخالف هزینه‌های بیشتر برای کمک به اسرائیل بودند، در حالی که ۵۶ درصد جمهوری‌خواهان از این هزینه‌ها حمایت کردند.

همچنین، ۵۰ درصد از رأی‌دهندگان – شامل ۷۷ درصد دموکرات‌ها – گفتند که اسرائیل مرتکب نسل‌کشی شده است.

همدردی با فلسطینی‌ها نسبت به اسرائیلی‌ها افزایش بی‌سابقه یافته؛ ۳۷ درصد شرکت‌کنندگان همدلی بیشتری با فلسطینی‌ها ابراز کردند در برابر ۳۶ درصد که از اسرائیلی‌ها حمایت کرده‌اند. این روند، فشار تازه‌ای بر کاخ سفید برای یافتن راهکار پایان جنگ و آغاز برنامه‌ریزی برای غزه پس از پایان درگیری ایجاد کرده است.

بحث درباره ادامه یا توقف کمک‌های نظامی به اسرائیل به محور اصلی نشست‌های تابستانی کمیته ملی دموکرات‌ها در مینیاپولیس تبدیل شده است.

رهبری حزب تصمیم‌گیری نهایی درباره قطعنامه‌های مطرح‌شده، از جمله تحریم تسلیحات نظامی و تعلیق توافق‌های کمک نظامی با اسرائیل را به تعویق انداخته تا فضای گفت‌وگوی بیشتری در این باره شکل گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه