نفوذ اسرائیلی ها در دولت ترامپ نشان داده شد؛
اخراج مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا به دلیل همدردی با خبرنگاران شهید غزه
یک مقام ارشد مطبوعاتی وزارت خارجه آمریکا که مسؤول امور اسرائیل و فلسطین بود، پس از اختلافات داخلی بر سر موضعگیری نسبت به شهادت خبرنگاران در غزه و سیاستهای مرتبط با فلسطین، از سمت خود برکنار شد.

، روزنامه واشنگتن پست گزارش داد که وزارت خارجه آمریکا «شاهد قریشی»، مقام ارشد مطبوعاتی این وزارتخانه در امور اسرائیل و فلسطین را پس از اختلاف نظر بر سر نحوه بیان مواضع رسمی درباره شهادت خبرنگاران شبکه الجزیره و اوضاع در نوار غزه ، از سمتش برکنار کرده است.
این اختلافات شامل واکنش به سیاستهای دولت پیشین ایالات متحده، از جمله طرح بحثبرانگیز جابجایی صدها هزار فلسطینی از غزه، بود؛ طرحی که منتقدان آن را نوعی پاکسازی قومی میدانند. قریشی در بیانیهای گفته است: «ما از آوارگی اجباری فلسطینیها در غزه حمایت نمیکنیم.»
او مدعی شد که هیچ توضیح رسمی برای اخراجش دریافت نکرده و یادآور شد که متن مورد نظرش برای رسانهها، همسو با اظهارات پیشین برخی مقامات آمریکایی بوده است.
واشنگتن پست مینویسد، ماجرا پس از اختلاف درباره انتشار پیام تسلیت برای انس الشریف و دیگر خبرنگارانی که ۱۰ اوت در حمله هوایی رژیم صهیونیستی در غزه کشته شدند، اوج گرفت. قریشی پیشنهادی برای پیام تسلیت شامل «سوگ و همدردی با خانواده جانباختگان» ارائه کرد، اما مقامهای ارشد وزارت خارجه با ارسال ایمیلی مخالفت خود را اعلام کردند.
طبق گزارشها، دیوید میلستین، مشاور ارشد سفیر آمریکا در اسرائیل، از مخالفان اصلی قریشی بوده و بارها در دفاع از مواضع دولت اسرائیل با همکارانش درگیر شده است.
ارسال نظر