English

۵۰۰ نیروی ارتش سوریه در حومه حلب مسموم شدند

حدود ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش دولت موقت سوریه در حومه استان «حلب» در شمال این کشور به دلیل مسمومیت غذایی، به بیمارستان منتقل شدند.

۵۰۰ نیروی ارتش سوریه در حومه حلب مسموم شدند
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از خبرگزاری آناتولی، نظامیان مستقر در مقر تیپ ۶۴ در منطقه «داره عزه» در استان حلب، شامگاه پنج‌شنبه از حالت تهوع، استفراغ و ضعف عمومی شکایت کردند.

براساس اعلام این خبرگزاری، حدود ۵۰۰ نظامی که علائم مسمومیت غذایی در آن‌ها مشاهده شده بود، به بیمارستان «کنانه» واقع در شهر «داره عزه» منتقل شدند.

منابعی در وزارت بهداشت سوریه تأکید کردند که این وزارتخانه در ارتباط مستمر با اداره بهداشت استان حلب درباره موارد مسمومیت غذایی در حومه این استان قرار دارد.

این منابع اعلام کردند که تمامی موارد مسمومیت غذایی تحت کنترل قرار دارند و هیچ‌گونه تلفات جانی گزارش نشده است. در همین حال، نهادهای ذی‌ربط تحقیقات خود را برای روشن شدن ابعاد این حادثه آغاز کرده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه