English

تاکید فرانسه و عربستان در کنفرانس سازمان ملل نیویورک بر راهکار دو دولتی و چشم‌انداز آینده غزه

وزرای خارجه فرانسه و عربستان سعودی در کنفرانس بین‌المللی راهکار دو دولتی در نیویورک، بدون اشاره صریح به جنایات صهیونیست‌ها، بر لزوم پیشبرد روند صلح، تحقق تشکیل کشور مستقل فلسطین و مخالفت با جداسازی غزه تاکید کردند.

تاکید فرانسه و عربستان در کنفرانس سازمان ملل نیویورک بر راهکار دو دولتی و چشم‌انداز آینده غزه
به گزارش خبرگزاری موج

، در جریان کنفرانس بین‌المللی راهکار دو دولتی درباره فلسطین که با ریاست مشترک فرانسه و عربستان سعودی در سازمان ملل متحد نیویورک برگزار شد، وزرای امور خارجه دو کشور بر ضرورت تحقق راهکار دو دولتی و حمایت از آینده‌ای بهتر برای غزه تاکید کردند.

ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، با تاکید بر اینکه وضعیت انسانی در غزه فراتر از تصور است، توضیح داد: توانسته‌ایم ۱۲۵ کشور را در این رویداد گرد هم آوریم و بیش از ۵۰ کشور در سطح وزرا در نشست شرکت کرده‌اند. وی این کنفرانس را گامی مهم برای عملی کردن راهکار دو دولتی و اخذ تعهدات کشورها برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین دانست.

از سوی دیگر، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی، با بیان اینکه عربستان و فرانسه مصمم به تحقق توافق بین‌المللی درباره راهکار دو دولتی هستند، گفت: ادامه جنگ غزه مانع عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهد بود و سعودی‌ها عادی‌سازی را منوط به تشکیل کشور مستقل فلسطین می‌دانند. او مخالفت قاطع عربستان با طرح جداسازی غزه از سرزمین‌های فلسطینی یا آواره‌سازی مردم این منطقه را اعلام کرد و از تلاش قطر، مصر و آمریکا برای برقراری آتش‌بس حمایت نمود.

این کنفرانس بین‌المللی در سطح وزرای امور خارجه شروع شد و قرار است در سطح سران کشورها و در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد یا در پاریس طی هفته پایانی سپتامبر ادامه پیدا کند. به گفته مقامات، برگزاری این کنفرانس به دلیل حملات اخیر صهیونیست‌ها با تاخیر مواجه شد اما حالا به صورت جدی در حال پیگیری است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه