سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

دوحه از مرحله نخست مذاکرات آتش‌بس غزه خبر داد

سخنگوی وزارت خارجه قطر در سخنانی با تأکید بر تداوم تلاش‌ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه، اعلام کرد که مذاکرات هنوز در مرحله ابتدایی قرار دارد.

سخنگوی وزارت خارجه قطر
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از شبکه الجزیره، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد که مذاکرات برای دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه، همچنان در مرحله نخست قرار دارد و تلاش‌های مستمری به‌صورت شبانه‌روزی برای رسیدن به یک چارچوب توافق اصولی ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه تیم‌های مذاکره‌کننده و میانجی‌ها هنوز در دوحه حضور دارند، تأکید کرد که هیچ جدول زمانی قطعی برای پایان مذاکرات یا دستیابی به توافق نهایی وجود ندارد.

به گفته این مقام قطری، مذاکرات با طرف‌های درگیر به صورت جداگانه در دوحه در جریان و هدف نهایی رسیدن به یک چارچوب مورد توافق برای آغاز گفت‌وگوهای غیرمستقیم است.

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین تصریح کرد: هرگاه نشست‌ها در دوحه ادامه داشته باشد، این بدان معناست که مذاکرات هنوز زنده است و به بن‌بست نرسیده‌ایم.

الانصاری خاطرنشان کرد: نمی‌توان برای هیچ مذاکره‌ای، چه درباره غزه و چه درباره موضوعات دیگر، جدول زمانی مشخصی تعیین کرد.

این مقام قطری در بخشی دیگر از اظهارات خود به‌شدت از اقدامات رژیم صهیونیستی در منطقه انتقاد کرد و گفت: نمی‌توان وضعیت فقدان پاسخگویی در قبال رفتارهای مخرب اسرائیل را پذیرفت. جامعه جهانی باید این سیاست‌های غیرمسئولانه را متوقف کند.

او همچنین تأکید کرد که ادعای برخی افراد که از موضوع فلسطین برای کسب منافع سیاسی بهره‌برداری می‌کنند، برای قطر اهمیتی ندارد و این کشور بر اساس اصول انسانی و اخلاقی، به تلاش‌های میانجی‌گرانه خود ادامه خواهد داد.

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین با اشاره به تحولات اخیر در استان السویداء سوریه، گفت: ما از اقداماتی که دولت سوریه برای پایان دادن به تنش‌ها در السویداء انجام داده استقبال می‌کنیم.

الانصاری در این باره تأکید کرد که مذاکرات با وجود پیچیدگی‌های فراوان، در جریان است و تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی در سریع‌ترین زمان ممکن ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه