سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی

هیأت مذاکره کننده اسرائیل به دوحه سفر کرد

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد هیأت مذاکره کننده این رژیم برای ازسرگیری مذاکرات درباره تبادل اسرا با حماس و آتش‌بس در غزه به دوحه پایتخت قطر سفر کرده است.

آتش بس در غزه
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از روسیا الیوم، این رسانه صهیونیستی افزود: زمان سفر بنیامین نتانیاهو به آمریکا تا ساعت ۱۷ به وقت محلی به تعویق افتاده است و پیش‌بینی می‌شود وی قبل از آغاز سفرش سخنرانی کند.

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی صبح امروز پس از نشست با نتانیاهو گفت که سفر نخست وزیر رژیم اشغالگر به آمریکا یک مأموریت استراتژیک برای دستیابی به پیشرفت در توافق درباره تبادل اسرا است.

به گفته رسانه‌های صهیونیستی، دستور کار این سفر شامل بررسی پیشنهادی برای آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه است که با آزادی تدریجی اسیران صهیونیست در غزه و ازسرگیری ورود کمک‌های انسانی به این باریکه همراه خواهد بود.

رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که تل آویو پاسخ حماس را به‌طور کامل رد نکرده و آن را «حاوی نکاتی دانسته که می‌توان بر پایه آن‌ها گفت وگوها را ادامه داد».

در حالی که تلاش‌های آمریکا برای پیشبرد مذاکرات ادامه دارد، مقامات صهیونیست پیش از سفر نتانیاهو به واشنگتن، بحث‌های فشرده‌ای را درباره مذاکرات آتی انجام دادند. ، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیز با تاکید بر اهمیت دستیابی به یک توافق، هشدار داد که در صورت عدم تحقق آن، اوضاع وخیم‌تر خواهد شد.

با وجود اینکه نتانیاهو پیش‌تر درباره دستیابی به توافق‌های مشابهی مانع تراشی کرده بود، برآوردهای کنونی حاکی از آن است که این بار به دلایل سیاسی و امنیتی داخلی، رویکردی جدی‌تر در پیش گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه