سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

قطر:

آتش‌بس اسرائیل و ایران انگیزه‌ تازه‌ای برای گفت‌وگوها توقف جنگ در غزه است

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر در گفت‌وگویی با اشاره به این که آتش‌بس در جنگ میان رژیم صهیونیستی و ایران انگیزه‌ای در گفت‌وگوهای دیپلماتیک ایجاد کرده، بیان کرد که دوحه در حال تلاش برای بهره‌مندی از فضای ایجاد شده برای پیشبرد گفت‌وگوها پیرامون توافق آتش‌بس و تبادل اسرا در جنگ غزه است.

سخنگوی وزارت خارجه قطر
به گزارش خبرگزاری موج

، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر در گفت‌وگویی بیان کرد که دوحه با تمامی طرف‌های مذاکرات توافق آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه در تماس است و تلاش می‌کند از انگیزه ایجادشده در آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و ایران در این راستا بهره‌مند شود.

روزنامه تایمز اسرائیل گزارش داد که سخنگوی وزارت امور خارجه قطر در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌ان گفت: اکنون زمان آن فرا رسیده است که رئیس‌جمهور ترامپ (برای این توافق) فشار بیاورد و ما معتقدیم او در این زمینه صادقانه عمل می‌کند. ما حاضریم به این روند کمک کنیم.

او بیان کرد: به دنبال آتش‌بس میان اسرائیل و ایران انگیزه‌ای ایجاد شد اما هنوز هم از مرحله سخت بیرون نیامده‌ایم. جزئیات زیادی وجود دارد که در حال حاضر، نمی‌توانم درباره آن‌ها صحبتی بکنم اما می‌توانم بگویم معیارهای کلی همانی است که بارها در گفت‌وگوها مطرح شده است.

اظهارات انصاری در حالی مطرح شده که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز چهارشنبه در نشست خبری مشترکی با «مارک روته» دبیرکل ناتو در حاشیه نشست ۲۰۲۵ رهبران ناتو در لاهه مدعی شد دولت او درباره جنگ غزه خبرهای خوبی خواهد داشت و پیشرفت‌های بزرگی در این زمینه انجام شده است.

ترامپ مدعی شد به دلیل حمله‌ متجاوزانه‌ واشنگتن به ایران، در غزه پیشرفت‌هایی زیادی انجام خواهد شد.

او افزود: «استیو ویتکاف» (مذاکره‌کننده ارشد آمریکا) به من گفت که توافق در زمینه جنگ غزه نزدیک است.

کابینه راست افراطی «بنیامین نتانیاهو» پس از پایان یافتن مدت یک ماهه مرحله اول توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با جنبش حماس که با میانجیگری آمریکا، مصر و قطر ایجاد شده بود، حملات به غزه را ازسرگرفته و در روند گفت‌وگوها پیرامون آغاز مرحله دوم این توافق کارشکنی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه