سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

شورای امنیت سازمان ملل نشست درباره آتش‌بس ایران برگزار کرد

شورای امنیت سازمان ملل متحد نشستی درباره آتش‌بس ایجاد شده بین ایران و رژیم صهیونیستی برگزار کرد.

شورای امنیت سازمان ملل
به گزارش خبرگزاری موج

، شورای امنیت سازمان ملل متحد شامگاه سه‌شنبه نشستی درباره آتش‌بس ایجاد شده بین ایران و رژیم صهیونیستی برگزار کرد.

نماینده اتحادیه اروپا در سازمان ملل متحد، در این نشست ضمن استقبال از آتش‌بس بین ایران و رژیم صهیونیستی خواستار اجرای کامل آن شد.

او گفت: «راه حل دائمی برنامه هسته‌ای ایران فقط در دیپلماسی نهفته است.»

نماینده آمریکا در نشست شورای امنیت نیز ادعا کرد: «حملات به ایران عملاً به هدف اعلام شده خود یعنی کاهش توانایی تولید سلاح هسته‌ای دست یافته است.»

این ادعا درحالی است که به اذعان ارزیابی اطلاعاتی آمریکا، «تأسیسات هسته‌ای ایران نابود نشده و همچنان فعال هستند.»

نماینده فرانسه در این نشست نیز تأکید کرد: «موضوع هسته‌ای ایران باید از طریق کانال‌های دیپلماتیک بررسی شود.»

اما او بدون اشاره به کارشکنی آمریکا و اروپا در تعهدات برجامی خود، در تلاشی برای متهم کردن ایران، مدعی شد: «ایران در سال‌های اخیر فعالیت‌های هسته‌ای خود را تشدید کرده است. ما از ایران می‌خواهیم که به همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بازگردد.»

نماینده الجزایر نیز با اعلام استقبال خود از آتش‌بس بین ایران و رژیم صهیونیستی تأکید کرد: «رویدادهای مشاهده شده در منطقه، لزوم اجرای مفاد پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را تأیید می‌کند. دیپلماسی بهترین راه برای رسیدگی به مسئله هسته‌ای ایران است.»

او افزود: «ما خواستار عاری شدن خاورمیانه از سلاح‌های هسته‌ای و سلاح‌های کشتار جمعی هستیم.»

نماینده روسیه نیز در نشست شورای امنیت تأکید کرد: «ما حملات به ایران و برنامه هسته‌ای آن را محکوم می‌کنیم. حملات به ایران چالشی برای پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای بود. حملات به زیرساخت‌های ایران تهدید و خطر رادیولوژیکی ایجاد می‌کند.»

او در آخر تأکید کرد: «گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان داد که ایران به دنبال توسعه سلاح هسته‌ای نبوده است. ما هرگونه مبنای قانونی برای حملات به ایران را رد می‌کنیم.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه