سرخط خبرها
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

دبیرکل سازمان ملل:

برجام برای صلح و امنیت منطقه و جهان ضروری است

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برای صلح و امنیت منطقه و جهان ضروری است

آنتونیو گوترش

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری رویترز، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در گزارش محرمانه خود درباره قطعنامه ۲۲۳۱ که به شواری امنیت ارائه شده، تاکید کرد: برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برای صلح و امنیت منطقه و جهان ضروری است، خواستار تضمین ادامه اجرای این توافق شده است.

برجام که در ژوئیه ۲۰۱۵ میان ایران و قدرت‌های جهانی برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران حاصل شد، در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رسید که بر اساس آن تمام تحریم‌ها علیه ایران لغو شد، اما دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ماه مه ۲۰۱۸ به‌طور یک‌جانبه از آن خارج شد.

در این گزارش همچنین به موضوع موشک‌های شلیک شده توسط حوثی‌های یمن به سمت عربستان پرداخته شده و آمده است: دبیرکل پس از بررسی باقیمانده‌های چند موشک شلیک شده از یمن به عربستان به این نتیجه رسیده است که ظاهرا این موشک‌ها مشخصات موشک‌های ایرانی را دارند و احتمالا در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ ساخته شده‌اند.

گوترش در ادامه گزارش خود آورده است که پس از بررسی بخشی از موشک زمین به هوای از هم تفکیک شده که توسط ائتلاف تحت رهبری سعودی به دست آمده است، دریافته که ظاهرا این موشک مطابق با یک موشک ایرانی بوده است.

به گزارش رویترز، دیپلمات‌ها می‌گویند که شورای امنیت قرار است روز چهارشنبه (امروز) آخرین گزارش گوترش درباره قطعنامه ۲۲۳۱ را بررسی کند.

دبیرکل سازمان ملل علاوه‌ براین، مدعی شده است که باقیمانده موشک‌های شلیک شده به عربستان در ۲۵ مارس و ۱۱ آوریل ۲۰۱۸، طراحی مشابه با موشک بالستیک کوتاه برد قیام-۱ ایران را دارند، هرچند از آنجایی که مشخص نیست این موشک ها چه زمانی به یمن منتقل شده‌اند، نمی‌تواند مشخص کند که این کار نقض قطعنامه بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه