English

برلین دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهد پذیرفت

«یوهان وادفول» وزیر خارجه آلمان پنجشنبه با ادعا های تکراری گفت که برلین دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهد پذیرفت.

برلین دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهد پذیرفت
به گزارش خبرگزاری موج

، وادفول اظهار کرد: همه خواهان پرهیز از تشدید تنش هستند. ما بی‌تفاوت نخواهیم ایستاد که شاهد تسلیح ایران به سلاح هسته‌ای باشیم. در چنین وضعی، این مساله باید روشن شود.

وزیر خارجه آلمان افزود که امشب راهی خاورمیانه می‌شود و یکشنبه در اسرائیل خواهد بود و در آنجا مساله ایران مطرح خواهد شد.

اظهارات وادفول در حالی است که شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پنجشنبه قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) با همراهی آمریکا را به تصویب رساند؛ قطعنامه‌ای که در آن، بدون اشاره به سطح همکاری‌های گسترده جمهوری اسلامی ایران با آژانس، تهران به عدم پایبندی به تعهدات پادمانی متهم شده است.

پیش از آغاز رأی‌گیری، گروه موسوم به «کشورهای همفکر» با انتشار بیانیه‌ای مشترک تأکید کردند که ادعاهای مطرح‌شده در این قطعنامه فاقد مبنای حقوقی و واقعی است و هشدار دادند که چنین رویکردی خطر خارج شدن پرونده ایران از مسیر حل‌وفصل فنی در چارچوب آژانس را به‌همراه دارد.

جمهوری اسلامی ایران نیز از پیش نسبت به هرگونه اقدام سیاسی و غیرسازنده هشدار داده بود. در همین راستا، وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران با صدور بیانیه‌ای مشترک، تصویب این قطعنامه را محکوم کردند و آن را نمونه‌ای دیگر از استفاده ابزاری از شورای حکام با انگیزه‌های سیاسی و بدون اتکا به شواهد فنی دانستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه