سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی برای رئیس جمهور فرانسه خط و نشان کشید

«بتسلائل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در واکنش به تمایل فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای شناسایی دولت مستقل فلسطینی، از تدوین طرحی در جهت مقابله با شناسایی دولت مستقل فلسطینی توسط کشورهای مزبور پرده برداشت.

مکرون

به گزارش خبرگزاری موج، «بتسلائل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که نمایندگی جریان‌های راستگرای افراطی و نژادپرست اسرائیل را در کابینه نتانیاهو بر عهده دارد در واکنش به تمایل فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای شناسایی دولت مستقل فلسطینی، ضمن هشدار به پاریس، از تدوین طرحی تنش‌زا در جهت مقابله با شناسایی دولت مستقل فلسطینی توسط کشورهای مزبور پرده برداشت.

اسموتریچ با تقبیح مواضع ماکرون و برخی دیگر از کشورهای اروپایی به دلیل حمایت از تشکیل دولت مستقل فلسطینی در آینده نزدیک گفت: در صورت موافقت فرانسه و دولت‌های اروپایی برای شناسایی دولت فلسطینی، ما نیز طرحی تنش زا را در کرانه باختری به مرحله اجرا درخواهیم آورد.

وزیر دارایی کابینه نتانیاهو در تشریح جزئیات این طرح تنش‌زا گفت: طرح ما شامل الحاق کلیه مناطق موسوم به منطقه C کرانه باختری به اسرائیل و کوچ اجباری همه اهالی مناطق «خان الاحمر» و توقف ارائه کلیه خدمات بانکی به فلسطینیان کرانه باختری است.

منطقه «ج»، دربرگیرنده ۶۱ درصد از سرزمین‌های کرانه باختری است که عمدتا شامل شهرک‌های صهیونیست نشین به غیر از شهرک‌های قدس شرقی است و ورود فلسطینیان به این مناطق ممنوع و یا به شدت محدود شده است.

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی پیش از این نیز  نیز در نشست محرمانه هفته گذشته خود با طرح پیشنهادی «یسرائل کاتس»، وزیر جنگ و «بتسلائل اسموتریچ»، وزیر دارایی کابینه نتانیاهو به منظور قانونی کردن ۲۲ شهرک صهیونیست نشین - ازجمله ۱۲ شهرک جدید- در کرانه باختری موافقت کرده بود.

اعلان رسمی این تصمیم در صبح روز چهارشنبه در شرایطی رخ داد که این دو وزیر صهیونیست در بیانیه خود این اقدام را گامی مهم در جهت تحکیم حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری و مقابله با طرح فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای شناسایی دولت مستقل فلسطینی دانسته بودند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه