English

حماس:

امروز پاسخ خود به پیشنهاد اخیر استیو ویتکاف را دادیم

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: امروز پاسخ خود به پیشنهاد اخیر استیو ویتکاف نماینده دولت آمریکا را به برادران میانجیگر تسلیم کردیم.

امروز پاسخ خود به پیشنهاد اخیر استیو ویتکاف را دادیم

به گزارش خبرگزاری موج​، حماس از پاسخ خود به پیشنهاد ویتکاف خبر داد.

جنبش مقاومت اسلامی (حماس) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: پس از انجام رایزنی‌ها و مشورت‌های مختلف در سطح ملی و با توجه به مسئولیت پذیری خود در قبال ملت فلسطین و رنج‌های آن، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) امروز پاسخ خود به پیشنهاد اخیر استیو ویتکاف نماینده دولت آمریکا را به برادران میانجیگر تسلیم کرده که تحقق بخش آتش بس دائم، عقب نشینی کامل از نوار غزه و تضمین دسترسی ملت فلسطین به ویژه در نوار غزه به کمک‌های بشردوستانه است.

در بیانیه حماس آمده است: در چارچوب این توافق ۱۰ نفر از اسرای اشغالگران که نزد مقاومت بوده و همچنان زنده هستند آزاد گردیده و علاوه بر آن ۸ جسد از اسرای اسرائیلی نیز تحویل داده می‌شود و در مقابل تعدادی مورد توافقی از اسرای فلسطینی آزاد خواهند شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه