سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

معاون وزیر امور خارجه انگلیس:

شهرک سازی اسرائیل در کرانه باختری مانعی در مسیر تشکیل کشور مستقل فلسطین است

معاون وزیر امور خارجه انگلیس ضمن محکوم کردن تصمیم رژیم صهیونیستی برای احداث ۲۲ شهرک یهودی‌نشین جدید در کرانه باختری، این اقدام را مانعی عمدی در مسیر تشکیل کشور مستقل فلسطین توصیف کرد.

 معاون وزیر امور خارجه انگلیس

به گزارش خبرگزاری موج​، «همیش فالکونر» معاون وزیر امور خارجه انگلیس روز پنجشنبه (۸ خرداد ۱۴۰۴) با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «تصویب ساخت ۲۲ شهرک جدید در کرانه باختری اشغالی توسط اسرائیل، مانعی عمدی بر سر راه تشکیل کشور فلسطین است.»

وی با تأکید بر اینکه «انگلیس این اقدامات را محکوم می‌کند» افزود: «شهرک‌سازی‌ها بر اساس حقوق بین‌الملل غیرقانونی هستند، راه‌حل دو دولتی را بیش‌ازپیش در معرض تهدید قرار می‌دهند و حتی امنیت اسرائیل (فلسطین اشغالی) را نیز تضمین نمی‌کنند.»

رسانه‌های رژیم صهیونیستی سه‌شنبه گذشته از تصویب رسمی ساخت ۲۲ شهرک یهودی‌نشین جدید در کرانه باختری و دره اردن خبر دادند؛ اقدامی که در جلسات قبلی کابینه پنهان مانده بود و اکنون با حمایت کامل نخست‌وزیر، وزیر دارایی و وزیر جنگ این رژیم در دستور اجرا قرار گرفته است.

این در حالی است که طبق قوانین بین‌المللی، تمامی شهرک‌های یهودی در سرزمین‌های اشغالی غیرقانونی تلقی می‌شوند. رژیم اشغالگر از سال ۱۹۶۷ با اشغال شهر قدس و کرانه باختری، روند گسترده شهرک‌سازی را آغاز کرده است.

از زمان اشغال این مناطق تاکنون، بیش از ۲۵۰ شهرک یهودی‌نشین در کرانه باختری و قدس احداث شده که حدود ۷۰۰ هزار نفر در آن‌ها سکونت دارند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد پیش‌تر در بیانیه‌ای رسمی، طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی‌ها را محکوم کرده بود. با این حال، این رژیم بی‌اعتنا به قطعنامه‌های بین‌المللی، نه تنها از این سیاست عقب‌نشینی نکرده بلکه بر شدت آن نیز افزوده است.

موضع اخیر دولت انگلیس در مخالفت با گسترش شهرک‌سازی در امتداد مواضع مشابه پیشین این کشور ارزیابی می‌شود، اما به‌باور تحلیل‌گران، در غیاب اقدامات عملی، محکومیت‌های لفظی تأثیر چندانی در مهار روند اشغالگری نخواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه