English

حدود ۴۰۰ کودک فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر شدند

باشگاه اسیر فلسطینی از اسارت حدود ۴۰۰ کودک فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی تا ماه می (اردیبهشت) خبر داد.

 حدود ۴۰۰ کودک فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر شدند

به گزارش خبرگزاری موج، باشگاه اسیر فلسطینی اعلام کرد که تا اوایل ماه می ۲۰۲۵ (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد کودکان اسیر در زندان‌های رژیم صهیونیستی به حدود ۴۰۰ نفر رسید.

پیشتر مرکز اطلاع‌رسانی دولتی در غزه با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۱۰ هزار فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر هستند و در بیش از ۲۰ زندان و بازداشتگاه رژیم اسرائیلی تحت شکنجه و آزار قرار دارند، اعلام کرد: این اسرا در شرایطی غیرانسانی که تمام حقوق اولیه بشری در آن نقض می‌شود، نگهداری می‌شوند و قوانین بین‌المللی و توافقات ژنو به طور سیستماتیک در حق اسرا، نقض می‌شود.

این مرکز همچنین به وضعیت اسرای غزه اشاره کرد و افزود که بیش از چهار هزار نفر از ساکنان غزه، از جمله زنان، کودکان و کارکنان پزشکی و امدادی، در جریان جنگ اخیر به اسارت گرفته شده‌اند و اغلب در شرایط وحشیانه‌ای به خصوص در اردوگاه «سدیه تیمان» که به کشتارگاه شکنجه اسرائیلی شهرت یافته، قرار دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه