سرخط خبرها
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • پیامد‌های ناشی از حملات به تأسیسات پارس جنوبی به خوبی مدیریت شد
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی:

اجازه‌ای برای حمله به یمن و طرح‌های جنگی در غزه نمی‌خواهیم

در پی گزارش‌های متعددی که از تنش در روابط دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو منتشر شده است؛ نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برای حمله به یمن و طرح‌های جنگی در غزه از کسی اجازه نمی‌خواهد.

نتانیاهو

به گزارش خبرگزاری موج​، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی عنوان داشت: ما ظرف دو سال ۱۰ هزار و ۵۰۰ نیروی حریدی را جذب خواهیم کرد و این تعدادی است که ارتش قادر به جذب آن است.

وی افزود: من در رسانه‌ها شنیدم که من و ترامپ در آستانه جدایی هستیم، اما مایک هاگابی، سفیر آمریکا در تل آویو این مسئله را تکذیب کرد.


نتانیاهو گفت: من و ترامپ هر چند روز یکبار صحبت می‌کنیم و خود ترامپ گفته است که ما توافق نظر داریم.


نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد: من بر این باور نیستم که شما چیزی از یه کشور فلسطینی در آینده بشنوید. صحبت‌ها از وجود شکاف با واشنگتن، بنا به دلایل سیاسی است.


وی اظهار کرد: ما در حمله به حوثی‌ها (انصارالله) اجازه نخواستیم و برای طرح‌های جنگی خود در غزه نیز اجازه نخواهیم خواست.

پیشتر یک تحلیلگر صهیونیست تأکید کرد رئیس جمهور آمریکا، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را از میز تصمیم‌گیری کنار گذاشته و به طور کامل وی را نادیده می‌گیرد.

«آلون بن دیوید» تحلیلگر نظامی روزنامه معاریو گفت: نتانیاهو «رنگ پریده» و از نظر منطقه‌ای منزوی است و تصمیمات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را فقط در تلویزیون دنبال می‌کند.

وی افزود: بدون پرواز، بدون ملاقات، بدون نفوذ: واشنگتن نتانیاهو را از میز تصمیم گیری حذف کرده است و ترامپ کاملا او را نادیده می‌گیرد.

این تحلیلگر گفت: بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی عملا نخست وزیر است. وی اسرائیل را به سمت «چشم انداز جنگ دائمی» هدایت می‌کند. ترامپ در حال انجام مذاکرات جداگانه با ایران و حوثی‌ها و آماده شدن برای اعلام یک قرارداد تسلیحاتی با عربستان بدون اطلاع تل‌آویو است. در مورد مسئله غزه، تنها ترامپ است که تصمیم می‌گیرد: معامله تبادل اسرا یا عملیات فراگیر.

وی افزود: نتانیاهو در جریان مذاکرات توافق هسته‌ای ایران قرار نگرفت. نتانیاهو تنها به شکست این مذاکرات امیدوار است تا بتواند «رویای» خود برای حمله به ایران را برآورده کند. انتظار می‌رود یک ضربه اضافی به نتانیاهو وارد شود. یک توافق هسته‌ای جدید با ایران ممکن است به نتانیاهو تحمیل شود، بدون اینکه او جرات مخالفت علنی داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه