سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

نخست وزیر عراق:

موفقیت مذاکرات بین ایران و آمریکا برای عراق نیز تأثیرگذار خواهد بود

نخست وزیر عراق ضمن تاکید بر روابط بارز بغداد با ایران و آمریکا گفت: موفقیت مذاکرات بین ایران و آمریکا نه‌ تنها بر کشورهای منطقه، بلکه به‌ طور خاص بر عراق نیز تأثیرگذار خواهد بود.

محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق
به گزارش خبرگزاری موج

، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق گفت: عراق نه تنها میزبان نشست سران عرب خواهد بود، بلکه کشوری پیشگام در ارائه راه‌حل برای بحران‌ها و چالش‌های مختلف منطقه خواهد شد.

نخست وزیر عراق بیان کرد: ما روابط ممتاز و برجسته‌ای با ایران و آمریکا داریم و گفت‌وگو میان این دو کشور گامی مهم به شمار می‌رود. موفقیت مذاکرات بین ایران و آمریکا نه تنها بر کشورهای منطقه، بلکه به‌ طور خاص بر عراق نیز تأثیرگذار خواهد بود، چرا که عراق به دلیل روابط پرتنش میان این دو کشور با چالش‌هایی مواجه بوده است.

وی تصریح کرد: ما تجربه‌ای موفق در زمینه امنیتی میان عراق و آمریکا در چارچوب رهبری ائتلاف بین‌المللی برای مقابله با داعش داریم. انتظار می‌رود دور سوم گفتگوها میان عراق و آمریکا در بغداد برگزار شود تا چارچوبی مشترک برای همکاری امنیتی نهایی گردد.

وی با بیان اینکه عراق هرگز نمی‌تواند تابع هیچ کشوری باشد، گفت: عراق نقطه‌ای برای همگرایی است، نه میدانی برای درگیری.

نخست وزیر عراق در ادامه به اعدام پدرش و پنج نفر از اعضای خانواده‌اش را در جریان جنگ ایران و عراق از سوی رژیم سابق عراق اشاره کرد.

السودانی تاکید کرد که مساله فلسطین همچنان ریشه اصلی بحران در خاورمیانه باقی خواهد ماند و اکنون زمان آن فرا رسیده است که راه‌حلی اساسی برای آن ارائه شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه