سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

خاچاتوریان لایحه پیوستن به اتحادیه اروپا را امضا کرد

لایحه‌ای که سبب آغاز تلاش‌ها برای پیوستن به اتحادیه اروپا می‌شود، توسط رئیس جمهور ارمنستان امضا شد.

خاچاتوریان

به گزارش خبرگزاری موج، «وهاگن خاچاتوریان» رئیس‌جمهور ارمنستان لایحه‌ای را امضا کرد که پایه‌ای قانونی برای این کشور ایجاد می‌کند تا به سمت عضویت در اتحادیه اروپا حرکت کند. پارلمان ارمنستان ماه گذشته این لایحه را تصویب کرده بود. 

«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان که از زمان به قدرت رسیدن در سال ۲۰۱۸ کشور را به غرب نزدیکتر کرده، بار‌ها تاکید کرده است که این لایحه درخواستی برای پیوستن به اتحادیه اروپا نیست، بلکه آغاز تلاش‌ها برای عضویت در این بلوک است. او می‌گوید که مردم نباید انتظار الحاق سریع به اتحادیه را داشته باشند و در هر صورت این لایحه نیاز به تایید از طریق همه پرسی دارد.

اگرچه ارمنستان روابط گرمی با اتحادیه اروپا ایجاد کرده، اما پیوستن به آن آسان نخواهد بود. این کشور کوهستانی و محصور در خشکی با جمعیت ۲.۷ میلیون نفر مرز مشترکی با اتحادیه اروپا ندارد. این در حالی است که رقیب سرسخت آن یعنی جمهوری آذربایجان یکی از تامین کنندگان عمده گاز کشور‌های اتحادیه اروپا است. پیش از این سه کشور استونی، لتونی و لیتوانی که زمانی عضو اتحاد جماهیر شوروی بودند، در سال ۲۰۰۴ و پس از روند مذاکرات طولانی به این اتحادیه پیوستند. 

روسیه بار‌ها گفته است که در صورت پیوستن به اتحادیه اروپا، ایروان باید اتحادیه اقتصادی اوراسیا، را ترک کند. شایان ذکر است که اقتصاد ارمنستان عمیقاً به مسکو وابسته است و این کشور عمده انرژی خود را از روسیه وارد می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه