سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

هیئت مذاکره‌کننده حماس به قاهره رفت

جنبش حماس اعلام کرد که هیئتی از این جنبش برای دیدار با مسؤولان مصری و پیگیری توافق آتش‌بس به قاهره سفر کرد.

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

، جنبش حماس روز جمعه با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که هیئت مذاکره‌کننده آن به ریاست «خلیل الحیه» برای دیدار با مسؤولان مصری و پیگیری تحولات پرونده مذاکرات و توافق آتش‌بس به قاهره سفر کرد.

این هیئت در حالی به قاهره رفت که مذاکرات جاری در دوحه، پایتخت قطر ادامه دارد و این جنبش روز جمعه موافقت خود را با پیشنهاد میانجی‌ها برای آزادسازی سرباز اسرائیلی-آمریکایی و تحویل اجساد چهار اسیر ۲تابعیتی دیگر اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری «معا» فلسطین، حماس در بیانیه روز جمعه خود اعلام کرد که هیئت رهبری آن روز پنج‌شنبه پیشنهادی را از طرف‌های میانجی برای ازسرگیری مذاکرات دریافت کرد و با رویکردی مسؤولانه و مثبت با آن برخورد کرد و بامداد امروز (جمعه) پاسخ خود را به آن را داد که شامل موافقت با آزادی «عیدان الکساندر» سرباز اسرائیلی-آمریکایی و تحویل اجساد چهار اسیر ۲تابعیتی دیگر بود.

این جنبش در ادامه بیانیه یاد شده بر آمادگی کامل خود برای آغاز مذاکرات و رسیدن به توافقی فراگیر درباره مسائل مرحله دوم تاکید کرده و پایبندی کامل رژیم صهیونیستی به تعهداتش را خواستار شد.

در مقابل «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارائه پاسخ خود به موافقت حماس با پیشنهاد میانجی‌ها را به بعد موکول کرد و دفتر او روز جمعه با انتشار بیانیه‌ای ادعا کرد: در حالی که «اسرائیل» طرح «استیو ویتکاف» فرستاده آمریکا به غرب آسیا را پذیرفت، حماس بر مخالفت با آن اصرار داشته و همزمان به بازی و جنگ روانی ادامه می‌دهد.

این دفتر در بیانیه خود اعلام کرد: قرار است نتانیاهو عصر شنبه با اعضای کابینه نشستی داشته و گزارش تفصیلی تیم مذاکره‌کننده را دریافت کرده و درباره گام‌های بعدی برای آزادسازی اسرا تصمیم‌گیری کند.

آنگونه که به نظر می‌رسد موضع حماس، رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرده چراکه پیشتر ادعا می‌کرد حماس تمامی پیشنهادها را رد می‌کند و به همین دلیل ارتش آماده ازسرگیری جنگ علیه غزه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه