سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

نخست وزیر گرینلند:

ترامپ به مردم جزیره ما بی‌احترامی می‌کند

نخست وزیر گرینلند مجددا با محکوم کردن مواضع دونالد ترامپ علیه این جزیره، این رئیس جمهور ایالات متحده را به بی‌احترامی به مردم گرینلند و تضعیف امنیت جهانی متهم کرد.

نخست وزیر گرینلند
به گزارش خبرگزاری موج

، «موته بی. اگده»، نخست وزیر گرینلند در مصاحبه امروز (دوشنبه) خود با شبکه دانمارکی «دی‌آر» که در آستانه برگزاری «انتخابات سرنوشت‌ساز» در این جزیره انجام داد به ابراز نگرانی درباره شیوه رهبری «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و تاثیر آن بر ثبات بین‌المللی پرداخت.

او خاطرنشان کرد: «او با گرینلندی‌ها با احترامی که لایقش هستند رفتار نمی‌کند. او غیرقابل پیش‌بینی بوده و ناامنی ایجاد می‌کند.»

در حالی که گرینلند فردا سه‌شنبه انتخابات سراسری برگزار می‌کند اما تهدیداتی که ترامپ تاکنون درخصوص تصرف کردن این جزیره مطرح ساخته بر این انتخابات سایه انداخته است.

نخست وزیر گرینلند خاطرنشان کرد: «فکر می‌کنم در نتیجه کارهای اخیری که رئیس جمهور آمریکا انجام داده دیگر مثل قبل کسی نخواهد به ایالات متحده نزدیک شود.»

اگده ادامه داد: «نیاز است که ما خطوط قرمز را مشخص کرده و تلاش بیشتری (به منظور پروراندن روابط با) کشورهایی که به ما و آینده مورد نظرمان احترام می‌گذارند به خرج دهیم.»

رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه گذشته در سخنرانی خود خطاب به کنگره ایالات متحده مدعی شد مطمئن است که ایالات متحده گرینلند را تصاحب خواهد کرد. او تهدید کرد: «فکر می‌کنم ما آن را هر طور که شده به دست خواهیم آورد.»

ترامپ ادعا کرد الحاق گرینلند به ایالات متحده اقدامی در جهت «امنیت و سعادت مردم باور نکردنی گرینلند است.»

ترامپ روز دوشنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی خود، «تروث سوشال» درباره گرینلند گفت: «ما به امن نگاه داشتن شما همانطور که از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون این کار را کرده‌ایم ادامه خواهیم داد. ما آماده‌ایم تا میلیاردها دلار به منظور ایجاد مشاغل و ثروتمند کردن شما سرمایه‌گذاری کنیم.»

دونالد ترامپ پیشتر گفته است که گرینلند برای امنیت ایالات متحده حیاتی است و دانمارک باید کنترل این جزیره مهم استراتژیک حوزه قطب شمال را رها کند. او همچنین استفاده از قدرت نظامی یا اقتصادی برای رسیدن به هدف خود را رد نکرده است.

جزیره گرینلند در قطب شمال یک قلمرو نیمه خودمختار متعلق به دانمارک است.

گرینلند و دانمارک هر دو به‌طور رسمی و آشکارا اعلام کرده‌اند که این جزیره قطب شمال برای فروش نیست و نخست‌وزیر گرینلند نیز گفته است که مردم آن باید برای آینده خود تصمیم بگیرند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه