سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

کیم جونگ اون و معاونانش در مقبره خانوادگی حضور یافتند

رسانه دولتی کره شمالی امروز (دوشنبه) گزارش کرد، کیم جونگ اون در اقدامی کم سابقه و برای سالگرد تولد کیم جونگ ایل، پدرش به مقبره خانوادگی رفت و ادای احترام کرد.

رهبر کره شمالی
به گزارش خبرگزاری موج

، خبرگزاری کی.سی.ان.ای کره شمالی گزارش کرد، تولد کیم جونگ ایل، پدر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی ۱۶ فوریه است که روز تعطیل در این کشور به شمار می‌رود.

اما این اولین بار در چهار سال گذشته است که رهبر کره شمالی به موزه خانوادگی‌شان رفته تا سالگرد تولد پدرش را در این مکان باشد.

«کیم یو جونگ» خواهر رهبر کره شمالی و یکی از اعضای ارشد حزب حاکم کارگر این کشور هم در میان سایر معاون‌ها در این بازدید حضور داشت.

خبرگزاری دولتی و رسمی کره شمالی در ادامه نوشت: «کیم جونگ اون اراده جدی خود را برای وقف به مبارزه برای سعادت ابدی کشور، امنیت مردم و ارتقای رفاه آنها ابراز کرد.»

خاندان کیم از آغاز تشکیل کره شمالی پس از جنگ دوم جهانی بر این کشور حکمرانی می‌کند و به دنبال تقویت قدرت خود است.

این خبرگزاری همچنین در گزارش دیگری اعلام کرد، کیم جونگ اون روز یکشنبه در مراسم افتتاحیه فاز نهایی پروژه خود برای ساخت ۵۰ هزار خانه جدید در پیونگ یانگ شرکت کرد.

این ابتکار در سال ۲۰۲۱ به عنوان بخشی از برنامه ۵ ساله رهبر کره شمالی برای تقویت اقتصاد این کشور راه اندازی و برای تهیه حداقل ۱۰ هزار آپارتمان جدید در پیونگ یانگ در هر سال طراحی شده، اگرچه برخی از تحلیلگران امکان آن را در میان تحریم‌های بین‌المللی و مشکلات اقتصادی زیر سوال برده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه