سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

حزب الله لبنان:

نماینده آمریکا به تمامیت ارضی لبنان توهین کرده است

رعد، یک عضو ارشد حزب الله، توهین معاون نماینده آمریکا به حزب الله را توهین به ساختار ملی و روند سیاسی لبنان و تمامیت ارضی این کشور توصیف کرد.

محمد رعد حزب الله لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از المیادین، محمد رعد رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان به اظهارات مورگان اورتاگوس معاون نماینده آمریکا در خاورمیانه که در کاخ ریاست جمهوری لبنان به انتقاد شدید از حزب الله لبنان پرداخته بود، واکنش نشان داد.

وی تصریح کرد که اورتاگوس به بخشی از ساختار ملی لبنان که جزو وفاق ملی وگوشه‌ای از زندگی سیاسی این کشور است، توهین کرده است.

رعد، اورتاگوس را به مداخله آشکار در تمامیت لبنان و خروج از عرف دیپلماتیک و مقتضیات روابط بین‌الملل متهم کرده و اظهارات وی را مملو از کینه و نفرت و ناشی از بی‌مسئولیتی خواند و ابراز داشت که این اظهارات، دشمنی وی با لبنان و نفرت او از اقدام این کشور در مقابله در برابر تجاوز صهیونیست‌ها را نشان می‌دهد.

این عضو ارشد حزب الله ادامه داد که کسی که از فساد صحبت می‌کند نباید حامی تروریسم باشد، اقداماتی که اشغالگران اسرائیلی انجام می‌دهند، مورد حمایت سیاست پردازان آمریکایی قرار دارد و این موضوع اعتبار دموکراسی مورد ادعای آمریکا در تمامی زمان‌ها و مکان‌ها را زیر سوال می‌برد.

محمد رعد افزود: چهره کریهی که جنگ اسرائیل در غزه و لبنان نشان داد، برای مشخص شدن حامیان تروریسم و تأمین کنندگان سلاح و پول آنها کافی است و کاملاً نشان می‌دهد چه کسانی به دنبال کوچ اجباری مردم از سرزمین خود و سلب حقوق آنها هستند و تمامی معیارهای بین المللی و قوانین جهانی را نادیده می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد که پیروز این جنگ کسی است که چهره متجاوز دشمن را نشان داده و ثابت کرده که دشمن، نسل کشی علیه غیر نظامیان و زنان و کودکان و بیمارستان‌ها به راه انداخته و منازل مسکونی را ویران می‌کند. اشغالگران حتی حق دفاع از خود را نیز ندارند.

این عضو ارشد حزب الله گزینه مقاومت را مبتنی بر اراده مردم در تمسک به مقاومت خواند و تاکید کرد که این گزینه باعث حفظ لبنان در چهارچوب معادله «ارتش، ملت و مقاومت» می‌شود.

اورتاگوس بعد از دیدار با جوزف عون رئیس جمهور آمریکا در کاخ بعبدا مدعی شد که اشغالگران صهیونیست حزب الله را شکست دادند و آمریکا به این علت از اسرائیل متشکر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه