سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

وزیر امور خارجه آمریکا:

پیشنهاد خرید گرینلند شوخی نیست

وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای اعلام کرد: پیشنهاد خرید گرینلند شوخی نیست.

وزیر امور خارجه آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از رسانه کنگره آمریکا (هیل)، «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان مصاحبه‌ای اعلام کرد که تمایل دونالد ترامپ رئیس جمهور کشورش برای تملک جزیره «گرینلند» جدی است.

وزیر امور خارجه آمریکا در این مصاحبه ادعا کرد که این تصمیم در نگرانی‌های امنیت ملی هم برای آمریکا و هم برای سایر کشورهای جهان قرار دارد!

«مارکو روبیو» در این ارتباط مدعی شد: این یک شوخی نیست؛ مانند آنچه او (ترامپ) می‌گوید بسیار دقیق است! مردم سال‌ها است که در مورد آن صحبت می‌کنند! این مسأله در مورد تملک زمین با هدف تملک زمین نیست. این در راستای منافع ملی ما است و باید حل شود!

این مقام آمریکا اضافه کرد: رئیس‌جمهور ترامپ آنچه را که قصد انجام آن را دارد، یعنی خرید آن را اعلام کرده است.

«روبیو» ادعا کرد: در حالی که چین حضور گسترده ای در قطب شمال ندارد، واقع بینانه است که باور کنیم پکن تاسیساتی را نصب خواهد کرد که به آنها امکان دسترسی به قطب شمال را با پوشش یک شرکت چینی می دهد؛ اما در واقع، برای خدمت به یک هدف دوگانه!

وی بهانه جویی های کشورش برای تصاحب این جزیره را اینگونه ادامه داد که چین در لحظه درگیری می توانند شناورهای نیروی دریایی اش را به آن تأسیسات بفرستد و از آنجا عملیات انجام دهد!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه