سرخط خبرها
  • سرقت ۱۴۰ میلیاردی طلا در مازندران، ۴ متهم غیربومی دستگیر شدند
  • قیمت جهانی نفت بار دیگر ۹۰ دلار شد
  • برد دختران فوتبال خاتون بم در آغاز لیگ قهرمانان آسیا
  • هدف‌گذاری برای رساندن هزاران واحد نهضت ملی مسکن به پیشرفت بالای ۷۰ درصد
  • تمهیدات ویژه مترو برای مراسم چهلم آقای شهید
  • جنایت هولناک در قائمشهر، پدر‌ به قتل همسر و دخترش اعتراف کرد
  • پزشکیان: دانش‌آموزان با باور می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
  • ۴۲۰ نخبه خارج‌نشین به دانشگاه‌های ایران پیوستند
  • رامین رضاییان فولاد را انتخاب کرد
  • منوچهر متکی: ۹۰ روز آینده بسیار مهم است
  • آغاز عملیات عمره با اعزام ۱۸ هزار عمره‌گزار به سرزمین وحی
  • دادستانی تهران علیه برنامه اینترنتی «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب اعلام جرم کرد

نتانیاهو به زودی به دیدار ترامپ می‌رود

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پنجم فوریه (۱۷ بهمن‌ماه) برای دیدار و گفت وگو با دونالد ترامپ به واشنگتن می رود.

ترامپ و نتانیاهو
به گزارش خبرگزاری موج

​، پیش‌تر برخی رسانه‌ها گزارش داده بودند که نتانیاهو دو هفته دیگر برای دیدار با ترامپ به آمریکا سفر کند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اول بهمن ماه در گزارشی اعلام کرد که تماس‌ها برای سفر بنیامین نتانیاهو به واشنگتن برای دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در هفته‌های آتی در حال انجام است.

این رسانه رژیم صهیونیستی در ادامه این گزارش افزود: طرفین درباره ادامه توافق تبادل اسرا، عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی و بررسی پرونده هسته‌ای ایران گفت وگو خواهند کرد. ‌

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پیامی آغاز ریاست دونالد ترامپ به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا را به او تبریک گفته است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این پیام گفت:‌ من معتقدم که ما با همکاری یکدیگر باز هم ائتلاف (رژیم) اسرائیل و آمریکا را به مراتب بلندتری اعتلا خواهیم داد.

نتانیاهو در این پیام در تداوم لفاظی‌های خود علیه ایران و حماس مدعی شد که من در این دوره جدید از تحقق شکست محور ایران و پایان حکومت حماس در نوار غزه مطمئن هستم.

ترامپ به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (پانزدهم آبان)، ساعتی پیش به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا در میان تدابیر شدید امنیتی و در ساختمان کنگره سوگند یاد کرد.

وی پس از یک دوره غیر متوالی برای دومین بار به عنوان رئیس جمهور آمریکا برگزیده شد و صندلی قدرت در کاخ سفید را از جو بایدن دموکرات که چهار سال پیش از او گرفته بود، پس گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه