سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

صدور دوباره حکم بازداشت رئیس‌جمهور معزول کره جنوبی

دادگاه کره جنوبی بار دیگر حکم بازداشت رئیس‌جمهور معزول و استیضاح‌شده این کشور را صادر کرد.

رئیس جمهور کره جنوبی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از آسوشیتدپرس، «سازمان مبارزه با فساد کره جنوبی» اعلام کرد پس از اینکه هفته گذشته حکم بازداشت «یون سوک‌یول» رئیس جمهور معزول و استیضاح‌شده این کشور با مقاومت نیروهای امنیتی و محافظان وی اجرا نشد، دادگاه بار دیگر حکم بازداشت یون را صادر کرد.

این سازمان معلوم نکرده که این حکم بازداشت جدید تا چه زمانی معتبر است.

دیروز دوشنبه نیز یک مقام دفتر تحقیقات فساد اداری برای مقامات عالی رتبه جمهوری کره اعلام کرد که این دفتر تصمیم گرفته تا اجرای حکم دستگیری یون سوک یول را به پلیس محول کند.

بنا به اعلام این مقام کره جنوبی، اداره تحقیقات فساد اداری این کشور حکم بازداشت یون را امشب به اداره تحقیقات ملی ابلاغ کرد. دادگاه کره جنوبی در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۴، حکم بازداشت رئیس جمهور این کشور را صادر کرد.

بر اساس حکم هفته گذشته دادگاه سئول، مقامات اداره مبارزه با فساد اداری کره جنوبی می‌بایست تا دوشنبه (دیروز) یون را بازداشت می‌کردند.روز جمعه تلاش آنها برای بازداشت یون با ممانعت گروهی از نظامیان، که برای حفاظت از یون در مقابل اقامتگاه او مستقر شده‌اند، به شکست منجر شد.

روز یکشنبه هم تجمع‌های مردمی در سئول از سوی مخالفان و حامیان رئیس جمهور کره جنوبی برگزار شد. در حالی که مخالفان او بازداشت یون را خواستار شدند، گروهی از حامیان رئیس جمهور هم استیضاح او را غیرقانونی خوانده و توقف حکم بازداشت را درخواست می‌کنند.

رئیس جمهور محافظه‌کار کره جنوبی ۱۴ دسامبر با رأی پارلمان این کشور تعلیق شد. حکومت نظامی ناموفق در سئول که تنها ۶ ساعت به طول انجامید، این کشور جنوب شرق آسیا را به وخیم‌ترین بحران سیاسی‌اش طی چند دهه اخیر کشانده است.

یول با اتهاماتی همچون خیانت و شورش مواجه است که در صورت اثبات می‌تواند برای او حبس ابد یا حتی مجازات اعدام به همراه داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه