سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

اف‌بی‌آی به درز اطلاعات مرتبط با ایران ورود می‌کند

اداره تحقیقات فدرال ایالات متحده درباره درز اطلاعات محرمانه راجع به برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی برای پاسخ به حمله موشکی اخیر ایران، تحقیقاتی را آغاز کرده است.

اف بی آی
به گزارش خبرگزاری موج

، رسانه آمریکایی گزارش داد اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف. بی. آی) تحقیقاتی را درباره انتشار غیرمجاز اسناد فوق‌محرمانه درباره واکنش رژیم صهیونیستی به حمله موشکی اخیر ایران به سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده است.

به گزارش روزنامه «واشنگتن‌پست» اداره تحقیقات فدرال در بیانیه‌ای اعلام کرد: « اف‌بی‌آی در حال تحقیق درباره درز ادعایی اسناد محرمانه بوده و در این زمینه با شرکا و همکاران خود در وزارت دفاع و جامعه اطلاعاتی همکاری نزدیکی دارد.»

این ۲ سند ابتدا روز جمعه از طریق یک کانال تلگرامی منتشر شد و گزارش‌ها حاکی از آن است که یک منبع در جامعه اطلاعاتی آمریکا و وزارت دفاع ایالات متحده افشا شده است. به ادعای این اسناد، رژیم صهیونیستی در حال جابه‌جایی تجهیزات نظامی خود برای انجام یک حمله نظامی در پاسخ به حمله موشکی بالستیک ایران در اول اکتبر بوده است.

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، به‌اشتراک‌گذاری این اسناد فوق‌محرمانه تنها در میان پنج کشور موسوم به «پنج چشم» مجاز بوده است، یعنی ایالات متحده، انگلیس، کانادا، نیوزیلند و استرالیا.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه