سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

گروه هفت متعهد به حفظ امنیت اسرائیل است

گروه هفت با انتشار بیانیه‌ای حملات تنبیهی جمهوری اسلامی ایران علیه اهدافی در خاک فلسطین اشغالی را محکوم کرد.

نشست گروه هفت
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از رویترز، کشورهای عضو گروه هفت در بیانیه ای حملات تنبیهی ایران به اهدافی در سرزمین های اشغالی را محکوم و بر تعهد خود در قبال امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

کشورهای عضو گروه هفت روز یکشنبه در واکنش به حمله گسترده پهپادی و موشکی جمهوری اسلامی ایران علیه اهدافی مشخص در خاک فلسطین اشغالی اعلام کردند: از ایران و نیروهای نیابتی آن می‌خواهیم تا حملات خود را متوقف کنند.

در این بیانیه ادعا شده که گروه هفت به اقدامات خود برای تثبیت وضعیت و جلوگیری از تشدید تنش ها در خاورمیانه ادامه خواهد داد.

گروه هفت در ادامه ادعاهایش آورد که ایران در حال ایجاد خطر تشدید تنش غیرقابل کنترل در منطقه است.

سران گروه ۷ که تاکنون در برابر جنایت های رژیم صهیونیستی در غزه اقدامی صورت نداده، مدعی شدند این گروه به کار برای آتش بس فوری و پایدار در غزه ادامه می دهد.

گروه هفت درحالی حمله تنبیهی بامداد روز شنبه به اراضی اشغالی را محکوم کرد، که از محکوم کردن جنایت رژیم صهیونیستی در حمله موشکی به سفارت ایران در سوریه خودداری کرد.

وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد که حملات دیشب بر اساس ماده ۵۱ منشور سازمان ملل صورت گرفته و پاسخی به حمله رژیم اسرائیل به بخش کنسولی سفارت ایران است. بر اساس ماده ۵۱ منشور در صورتی که یک عضو سازمان ملل مورد تجاوز مسلحانه قرار گیرد، دفاع آن کشور از خود حقی مشروع و طبیعی است.

قرار است شورای امنیت سازمان ملل تا ساعاتی دیگر درباره عملیات ضد صهیونیستی دیشب ایران نشست برگزار کند. پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت کشورمان هم شورای امنیت نشست برگزار کرد اما با وجود محکومیت این اقدام از سوی بیشتر اعضا، شورای امنیت به علت مانع تراشی آمریکا، انگلیس و فرانسه؛ نتوانست بیانیه ای در محکومیت رژیم صهیونیستی صادر کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه