سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

اسرائیل تصمیم به تخلیه تمام سفارتخانه های خود دارد

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل مدعی شد که این رژیم تصمیم گرفته همه سفارت‌های خود در جهان را از بیم واکنش احتمالی ایران به حمله تروریستی تل‌آویو در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در شهر دمشق تخلیه کند.

اسرائیل
به گزارش خبرگزاری موج

، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل مدعی شد که این رژیم تصمیم گرفته همه سفارت‌های خود در جهان را از بیم واکنش احتمالی ایران به حمله تروریستی تل‌آویو در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق تخلیه کند.

پیش از این نیز نیروی هوایی رژیم صهیونیستی پس از جنایت اخیر خود در دمشق، در آماده باش کامل قرار گرفته است.

آلوم دیوید خبرنگار صهیونیست طی پیامی در فضای مجازی نوشت محافل امنیتی و نظامی اسرائیلی هر آن منتظر آغاز شلیک موشک از داخل خاک ایران به سوی اسرائیل هستند.

سیما شاین از مسئولین سابق موساد در واکنش به اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در شهر دمشق اخیرا گفت: ایران از توانایی لازم برای پاسخ و وارد کردن ضربه‌ای دردآور به اسرائیل از طریق طراحی یک عملیات بزرگ برخوردار است، توصیه می‌کنم قدرت ایران را دست‌کم نگیرید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه