سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی

وبگاه ارتش و شرکت پست رژیم صهیونیستی مورد حمله سایبری قرار گرفت

روزنامه عبری‌زبان «تایمز اسرائیل» از حمله سایبری به وب‌سایت ارتش رژیم صهیونیستی و همچنین وب‌سایت شرکت پست این رژیم خبر داد.

حمله سایبری
به گزارش خبرگزاری موج

، روزنامه «تایمز اسرائیل» فاش کرد که وب‌سایت‌های ارتش رژیم صهیونیستی و شرکت پست این رژیم به مدت کوتاهی هدف حمله سایبری قرار گرفتند.

براساس وبگاه صدی البلد، هکرها خود را اردنی معرفی کردند و با نفوذ به این دو وب‌سایت رژیم صهیونیستی پیام‌هایی را در حمایت از فلسطینیان و اهالی نوار غزه منتشر کردند.

این دو وب‌سایت در مدت زمان کوتاهی هدف حمله سایبری قرار گرفتند و از فعالیت خارج شدند و مجددا به روال عادی بازگشتند.

رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر گذشته جنگی ویرانگر را در نوار غزه به راه انداخته‌ است که به گفته مقامات فلسطینی و منابع سازمان ملل، علاوه بر یک فاجعه انسانی بی‌سابقه، زیرساخت‌های بسیاری را تخریب کرده و هزاران شهید غیرنظامی که بیشتر آنها کودکان و زنان هستند، بر جای گذاشته ‌است.

پیشتر منابع پزشکی در غزه اعلام کردند که از هفتم اکتبر در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۱۸۶۰۸ تن به شهادت رسیده و ۵۰۵۹۴ تن زخمی شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه