سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

درخواست سازمان ملل برای ارسال سوخت به غزه

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه گفت که تأمین سوخت مهم‌ترین موضوعی است که باید تلاش‌ها برای رساندن آن به غزه متمرکز شود.

4601541 (1)
به گزارش خبرگزاری موج

مارتین گریفیتس در ادامه تصریح کرد: ما خواستار اعطای مجوز برای ارسال کمک‌ها به نوار غزه و رفع موانع در این زمینه هستیم.

وی افزود: آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) نیازمند فراهم کردن زمینه برای ایجاد پناهگاه‌ها در جنوب نوار غزه است.

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه خاطرنشان کرد، لازم است امکانات لازم انتقال غیرنظامیان به مناطق امن فراهم شود.

روز سه‌شنبه نیز دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد، از ۵ نوامبر (۱۳ آبان) تاکنون حدود ۲۰۰ هزار نفر از شمال غزه فرار کرده‌اند.

به گزارش "سی‌ان‌ان"، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در گزارش روز سه‌شنبه خود اعلام کرد: «براساس مشاهدات ما این افراد از طریق «کریدور» ایجاد شده توسط ارتش اسرائیل از شمال غزه فرار کرده‌اند.»

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل تأکید کرد، افرادی که به جنوب غزه فرار کرده‌اند با «ازدحام بیش از حد و دسترسی محدود به سرپناه، غذا و آب» دست و پنجه نرم می‌کنند که «نگرانی فزاینده‌ای» ایجاد کرده است.

این نهاد تاکید کرد: "صدها هزار" نفر "که یا مایل نیستند یا نمی‌توانند به جنوب غزه حرکت کنند، در شمال این منطقه حضور دارند. "

پیش از این، استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که بیش از ۵۰ هزار فلسطینی روز پنج‌شنبه از شمال غزه به سمت جنوب این باریکه با پای پیاده و سایر وسایل حمل‌ونقل فرار کردند.

ینس لائرک، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل روز جمعه در نشستی خبری در ژنو گفت: اگر جهنمی روی زمین وجود داشته باشد، آن شمال غزه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه