سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

سید حسن نصرالله شنبه آینده سخنرانی دارد

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان شنبه آینده به مناسبت روز «شهید حزب الله» سخنرانی خواهد کرد.

سید حسن نصرالله

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از المیادین، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان روز شنبه آینده سخنرانی خواهد کرد.

بر اساس اعلام این رسانه، سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان ساعت ۳ بعد از ظهر به وقت محلی به مناسبت روز «شهید حزب الله» برگزار خواهد شد.

این در حالیست که رسانه‌های عبری زبان در خصوص سخنرانی روز جمعه گذشته سید حسن نصرالله تاکید کرده بودند: باید به تهدیدات سید حسن نصرالله مبنی بر اینکه تمام گزینه‌ها مطرح بوده و ممکن است از این گزینه‌ها استفاده شود گوش داد. در حال حاضر نیز اختلافاتی در ارتش اسرائیل مبنی بر افزایش پیشروی‌ها در غزه یا کُند کردن آن و یا نحوه تعامل با تونل‌های زیرمینی غزه وجود دارد.

دبیرکل حزب الله لبنان روز جمعه در سخنرانی مهم خود در خصوص تحولات غزه تاکید کرد: ما را تهدید کردند اگر جبهه جدیدی باز کنید ناوهای آمریکایی برای حمله به شما آماده اند. ما را تهدید کردند؛ ما از چه می‌ترسیم؟ این تهدیدها مواضع ما را تغییر نداده است. ما کارمان را آغاز کرده‌ایم.

وی در ادامه افزود: همه احتمالات در جبهه لبنان وجود دارد. اقدامات بعدی ما به روند نبرد در غزه و نحوه رفتار اسرائیل با لبنان بستگی دارد. تمام گزینه‌ها روی میز است و در هر لحظه می‌توانیم وارد شویم. باید همه برای این احتمالات آماده باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه