سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

ذخایر دارویی بیمارستان شهدای الاقصی تمام شد

ذخایر دارو در بیمارستان شهدای الاقصی که به هزاران نفر در غزه خدمات ارائه می‌دهد، تمام شد.

جنایات اسرائیل در غزه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آناتولی، گزارش‌ها حاکی از آن است که ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی در بیمارستان شهدای الاقصی در غزه که ۱۳ روز است مورد حملات صهیونیست‌ها قرار گرفته، به اتمام رسیده است.

ایاد الجعبری، مدیر بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح در بخش مرکزی غزه، د رگفتگو با خبرنگار آناتولی گفت که وضعیت این بیمارستان به سطح «بسیار خطرناک» رسیده است.

الجعبری با اشاره به اینکه بیمارستان شهدای الاقصی به هزاران بیمار در بخش مرکزی غزه خدمات ارائه می‌کند، گفت: جان هزاران مجروح و بیماران در خطر است.

وی افزود: از آنجایی که (رژیم) اسرائیل از ۷ اکتبر تمام ورودی‌ها و خروجی های غزه را بسته است، ذخیره مهم دارو و تجهیزات پزشکی در بیمارستان تمام شده است.

وی در ادامه از سازمان‌های بین المللی خواست اقدامی کنند تا رژیم اسرائیل اجازه ورود تجهیزات پزشکی به غزه را بدهد.

تدروس ادهانوم قبریسوس، رئیس سازمان جهانی بهداشت نیز روز گذشته در خصوص وضعیت بهداشتی غزه خاطرنشان کرد: تجهیزات پزشکی ارسالی از سوی سازمان بهداشت جهانی به منطقه برای غزه، ۴ روز است که در مرز منتظر مانده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه