سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

مشاور نخست‌وزیر عراق:

مانع حضور بر هم زنندگان امنیت کشورهای همسایه خواهیم شد

مشاور نخست‌وزیر عراق در واکنش به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه ایران درباره لزوم اجرای توافق امنیتی ایران و عراق در مورد خلع سلاح گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب ابراز داشت که «ما از حضور هر گروه مسلحی که امنیت کشورهای همسایه را تهدید کند، جلوگیری خواهیم کرد».

از حضور هر گروه مسلحی که امنیت کشورهای همسایه را تهدید کند، جلوگیری خواهیم کرد عراق

به گزارش خبرگزاری موج، مشاور نخست‌وزیر عراق امروز دوشنبه پس از اظهارات «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه ایران درباره عدم تمدید قرارداد امنیتی بین دو کشور در مورد خلع سلاح گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب در منطقه مرزی ایران و منطقه کردستان عراق ، بر لزوم اجرای «توافقنامه امنیتی با ایران برای جلوگیری از نفوذ عناصر مسلح و از بین بردن اردوگاه‌ها در شمال عراق» تأکید کرد.

وی افزود: «ما به هیچ یک از گروه‌های مسلح اجازه نخواهیم داد امنیت کشورهای همسایه ما را تهدید کنند، و مانع حضور آن‌ها در عراق می‌شویم».

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز دوشنبه در یک نشست خبری با اشاره به قرارداد امنیتی بین ایران و عراق در مورد خلع سلاح کردن گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب در منطقه مرزی ایران و اقلیم کردستان عراق گفت: مهلت اجرای این توافق ۲۸ شهریورماه است و این  مهلت به هیچ وجه تمدید نمی‌شود.

وی با بیان این که ما از دولت عراق انتظار داریم که به طور کامل این قرارداد را  اجرایی و عملیاتی کند، تأکید کرد که موضوع امنیت برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است و نسبت به این موضوع سهل انگاری نمی‌کنیم و در پایان فرصت مشخص شده اگر این توافق اجرایی نشود ما به مسئولیت خود در راستای تامین امنیت کشور عمل می‌کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه