سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

حامد کرزای:

پاکستان حملات موشکی علیه افغانستان را متوقف کند

رئیس جمهوری پیشین افغانستان مدعی حملات موشکی نیروهای پاکستان به ولایت پکتیکا شد و از این کشور خواست تا رویکرد خود در قبال افغانستان را تغییر دهد.

حامد کرزای

به گزارش خبرگزاری موج، حامد کرزای در حساب کاربری رسمی خود در توییتر نوشت که سربازان پاکستانی منطقه برمل در ولایت پکتیکا را هدف حملات موشکی قرار دادند.

وی با محکومیت آنچه حملات موشکی پاکستان علیه افغانستان خواند، افزود: این حملات نقض آشکار تمامیت ارضی افغانستان و مغایر با هنجارهای بین المللی است.

کرزای نوشت: ما از حکومت پاکستان می خواهیم که سیاست خود در قبال افغانستان را تغییر دهد و به جای افراط گرایی و خشونت، مسیر برادری و روابط متمدن بین دو کشور همسایه را درپیش گیرد.

تاکنون منابع رسمی در اسلام‌آباد یا حکومت طالبان در کابل درباره گزارش‌ها مبنی بر حملات موشکی پاکستان به افغانستان اظهار نظری نکرده‌اند.

گفتنی است که پاکستان همسایه غربی خود افغانستان را به کم کاری در مبارزه با تروریسم به ویژه نیروهای ضدپاکستانی موسوم به تحریک طالبان پاکستان متهم کرده و تاکید دارد که طالبان پاکستانی آزادانه در خاک افغانستان تردد و دست به حملات علیه پاکستان می‌زنند، اتهامی که دولت‌های سابق در افغانستان از جمله هیات حاکمه موقف این کشور آن را رد می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه