سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سخنگوی وزارت بازرگانی چین:

تحریم‌های آمریکا علیه پکن به بهانه همکاری با ایران بی‌اساس است

سخنگوی وزارت بازرگانی چین گفت: تحریم‌های آمریکا علیه موسسات چینی به بهانه همکاری با ایران کاملاً بی‌اساس است.

پرچم چین

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روزنامه گلوبال تایمز، سخنگوی ‌وزارت بازرگانی چین امروز در اظهاراتی خاطر نشان کرد: تحریم‌های اخیر دولت آمریکا علیه افراد و نهادهای چینی به بهانه همکاری با برنامه‌های موشکی و نظامی ایران هیچ‌گونه پایه و اساسی ندارد.

وزارت خزانه داری آمریکا به تازگی هفت فرد و شش نهاد در ایران، چین و منطقه ویژه اداری هنگ کنگ چین را به دلیل ارتباط ادعایی با برنامه موشکی بالستیک ایران هدف تحریم‌های خود قرار داده است.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین در واکنش به این اقدام گفت که ایالات متحده برخی شرکت‌ها و افراد چینی را به بهانه همکاری با ایران تحریم کرده و چین نیز به شدت با این اقدام آمریکا مخالفت کرده است.

وی در ادامه تاکید کرد که رویکرد ایالات متحده فاقد شواهد واقعی و رویه‌های مناسب است و به حقوق و منافع مشروع شرکت ها و افراد چینی آسیب وارد می‌کند. این سخنگو همچنین از ایالات متحده خواست تا سرکوب غیرقابل توجیه شرکت‌ها و افراد چینی را متوقف کند.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین افزود: پکن اقدامات لازم را برای محافظت قاطعانه از حقوق و منافع مشروع شرکت‌ها و افراد خود انجام خواهد داد.

به نوشته گلوبال تایمز، این تحریم‌ها بخشی از یک سری اقدامات ایالات متحده است که با هدف افزایش مسائل امنیتی با اتهامات بی‌اساس در تلاش برای سرکوب شرکت‌ها و شهروندان چینی انجام می‌گیرد.

وزارت خزانه داری آمریکا همچنین ۱۳ نهاد و فرد مستقر در چین را به دلیل دخالت ادعایی آنها در تکثیر بین‌المللی تجهیزات مورد استفاده برای تولید داروهای غیرقانونی تحریم کرد.

سفارت چین در آمریکا تحریم‌های غیرمنطقی واشنگتن را محکوم و تاکید کرد که دولت چین موضع قاطعی در قبال مبارزه با مواد مخدر دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه