سرخط خبرها
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت

با حکم داوری بین‌المللی؛

توقف دریافت نفت از اقلیم کردستان به اسرائیل خسارت بزرگی وارد خواهد کرد

بعد از صدور حکم دادگاه داوری بین المللی به نفع عراق، صادرات نفت از اقلیم کردستان به اراضی اشغالی متوقف شد.

اقلیم کردستان عراق

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روزنامه رأی الیوم، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تل آویو به دلیل تصمیم عراق برای توقف صادرات نفت خام از اقلیم کردستان به ترکیه با خسارت‌های بزرگی روبرو خواهد شد. اسرائیل برای سال‌ها نفت را از شمال اقلیم کردستان عراق از خط لوله‌هایی که به بندر جیهان در ترکیه می‌رسد، وارد می‌کرد. از فردا (شنبه) خط لوله‌ها بسته خواهد شد به این دلیل که دولت بغداد تأکید کرده کردها حق فروش نفت به صورت مستقل را ندارند و این مسئله منجر به قطع فعالیت‌های تجاری با اسرائیل می‌شود.

بعد از اینکه دادگاه داوری بین المللی وابسته به اتاق تجارت بین المللی در پاریس به نفع عراق حکم داد؛ صادرات نفت کردستان عراق از طریق ترکیه متوقف شد.

عراق در سال ۲۰۱۴ شکایتی را به اتاق تجارت بین المللی ارائه کرد به این دلیل که ترکیه شروط توافق سال ۱۹۷۳ را از طریق اجازه دادن به دولت اقلیم کردستان برای صادرات نفت خام از طریق خط لوله‌های کرکوک-جیهان بدون موافقت بغداد نقض کرد.

بر اساس این حکم قضایی، ترکیه اعلام کرد که به حکم دادگاه پایبند است و اجازه صادرات نفت کردستان بدون موافقت بغداد را نمی‌دهد.

دولت اقلیم کردستان عراق بارها صادرات نفت به اراضی اشغالی را تکذیب کرده است.

گزارشات حاکی از این است که نفت سوریه از میادین شرق فرات که تحت کنترل نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد)‌ و نیروهای آمریکایی است وارد اقلیم کردستان عراق می‌شود و از آنجا از طریق بندر جیهان به اراضی اشغالی می‌رسد. اسرائیل از اوایل سال میلادی کنونی ۴۰ درصد نفت را از اقلیم کردستان وارد کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه