سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

کاخ سفید:

با ایران به دنبال درگیری نیستیم

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت: کشورش به دنبال درگیری نظامی با ایران نیست.

جان کربی

به گزارش خبرگزاری موج، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید، بعد از حمله به یک پایگاه نظامی آمریکا در سوریه و زخمی شدن چند تن از نظامیان حاضر در این پایگاه بیان شده است.

او در عین حال گفت: حملات ایالات متحده در سوریه با هدف محافظت از سربازان آمریکایی مستقر در این کشور، که گروه «داعش» و گروه‌های مسلح مورد حمایت ایران، همچنان در آن عامل تهدید هستند، ادامه دارد.

کربی در مصاحبه‌ای با «سی ان ان» گفت که ایالات متحده در صدد جنگ با ایران نیست و تهران نباید در حمایت از حملات به تاسیسات آمریکایی، مشارکت کند.

او افزود که در حمله جمعه به پایگاه آمریکایی در شمال شرق سوریه، هیچ سرباز آمریکایی زخمی نشده است. کربی این حمله را واکنش اولیه به حملاتی دانست که واشنگتن جمعه در منطقه انجام داده بود.

روز جمعه در حمله پهپادی به پایگاه ائتلاف تحت رهبری آمریکا در نزدیکی حسکه در شمال شرق سوریه یک پیمانکار آمریکایی کشته و ۵ تن زخمی شدند.

جان کربی در مصاحبه دیگری با شبکه ام.اس.ان.‌بی.سی به موضوع برجام پرداخت و گفت که این توافق در دستور کار آمریکا نیست.

او گفت: در حال حاضر توافق هسته‌ای در دستور کار ما نیست. ما بیشتر در تلاش هستیم ایران را به خاطر نحوه رفتارش با مردم و نحوه حمایت از پوتین در اوکراین پاسخگو کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه