سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور

آمریکایی‌ها توافق با ایران برای تبادل زندانی را رد کردند

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز اخبار منتشره در خصوص توافق حاصله پیرامون تبادل زندانی‌ میان کشورش با ایران را رد کرد.

ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از واشنگتن پست، ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا امروز یکشنبه به تبادل زندانی‌ میان کشورش با ایران واکنش نشان داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این خصوص با طرح ادعایی مضحک مدعی شد که «تاکنون توافقی در ارتباط با آزای شهروندان آمریکایی با ایران حاصل نشده است».

ند پرایس در این باره گفت: بی‌ وقفه برای آزادی ۳ آمریکایی بازداشتی (جاسوسان آمریکایی) در ایران در تلاشیم. تا زمانی که این افراد به جمع عزیزان شان بپیوندند، تلاش خود را متوقف نخواهیم کرد.

شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز امروز با صدور بیانیه ای جداگانه موضع مطرح شده درباره دستیابی به توافق پیرامون تبادل زندانی‌ با ایران را نادرست خواند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه