سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

وزیر خارجه آلمان:

به افزایش فشار علیه ایران ادامه می دهیم

آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان گفت: ما به اعمال فشار بر ایران ادامه می‌دهیم.

 آنالنا بربوک

به گزارش خبرگزاری موج، آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر بار دیگر ادعاهای بی‌اساس علیه ایران را تکرار کرد و خواستار قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا شد.

بربوک که از زمان آغاز فعالیت خود رویکردی به شدت ضد ایرانی در پیش گرفته است در پیام خود نوشت: ما همچنان به افزایش فشار بر ایران به‌ویژه علیه سپاه پاسداران ادامه می‌دهیم. ما از ماه اکتبر تحریم‌هایی را علیه ده‌ها نفر از سران این نهاد اعمال کرده‌ایم. پول شما مسدود شده، تجارت شما دشوار  و آزادی عمل‌تان محدود شده است.

وی در توئیتی دیگر نوشت: ما ابتکار عمل را با شرکای اتحادیه اروپا برای تهیه فهرست‌های جدید در نشست بعدی شورای  روابط خارجی در دست گرفته‌ایم. این برای‌مان کافی نیست: قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی از نظر سیاسی مهم و منطقی است.

وزیر امورخارجه آلمان همچنین نوشت: موانع قانونی برای تروریستی اعلام کردن باید برطرف شود. از این‌ رو، با اتحادیه اروپا تماس گرفته‌ایم تا شرایط را روشن کنیم. سپاه پاسداران در حال حاضر نیز به عنوان یک سازمان در اتحادیه اروپا تحریم شده است.

وزیر امورخارجه آلمان پیش از این نیز در ادامه سیاست‌های مداخله‌جویانه و رویکرد دوگانه کشورهای اروپایی به اظهار نظر درباره امور داخلی ایران پرداخته و خواستار افزایش فشار بر ایران شده بود.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه ایران اخیرا با انتقاد از مواضع و اقدامات اروپایی‌ها برای دخالت در امور داخلی کشورمان از طریق حمایت از ناآرامی‌ها در ایران و ترغیب مردم برای اغتشاش در کشور تاکید کرد که برخی مقامات اروپایی به اهداف حزبی بیش از منافع ملی کشورشان توجه دارند.

امیرعبداللهیان در گفت‌وگو با همتای اسپانیایی خود با بیان اینکه همواره از تعامل با اروپا استقبال می‌کنیم، گفته بود: این در حالی است که به ویژه سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس از سال ۲۰۱۵ قادر نبودند توافق هسته‌ای که یک تعهد بین‌المللی بود را پس از اعمال تحریم‌ها از سوی دولت ترامپ عملیاتی کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه