English

نتانیاهو:

مهمترین هدف کابینه رژیم صهیونیستی مقابله با ایران برای عدم نابودی است

نخست وزیر رژیم صهیونیستی ، مهمترین ماموریت کابینه خود را جلوگیری از نابودی اسرائیل توسط ایران اعلام کرد.

نتانیاهو

به گزارش خبرگزاری موج،  بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ، مهمترین ماموریت کابینه خود را " جلوگیری از نابودی اسرائیل توسط ایران اعلام و مدعی شد رژیم متبوعش برای خنثی کردن تلاش‌های تهران برای دستیابی به سلاح هسته‌ ای" تلاش خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری الخلیج الجدید ، وی طی سخنانی در پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) افزود: ما برای گسترش توافقنامه ابراهیم با کشورهای عربی و پایان دادن به منازعه اعراب و اسرائیل تلاش خواهیم کرد.

جلسه امروز کنست به خاطر اعتراض مخالفان نتانیاهو با تشنج و تنش همراه بود.

در حالی که شرکای نتانیاهو در تشکیل دولت رژیم صهیونیستی به وضوح مواضع خود را در مخالفت با تشکیل کشور فلسطین و حقوق اقلیت ها اعلام کرده اند، وی مدعی شد : با ترویج تسامح ، مسیر تلاش برای دستیابی به صلح را طی خواهیم کرد.

شرکای ائتلاف نتانیاهو شامل صهیونیسم مذهبی و افراطی های راستگرا پیشتر آشکارا در مورد مخالفت خود با دولت فلسطین و حقوق اقلیت ها صحبت کرده اند.

نتانیاهو همچنین گفت که کابینه وی "با افزایش هزینه های بالای زندگی مقابله و برای بهبود آموزش مبارزه خواهد کرد."

وی در حالی که نمایندگان مخالفش در کنست با دادن شعارهایی پیوسته سخنانش را به نشانه اعتراض قطع می کردند، ادامه داد: اعضای کنست، لازم نیست فریادهای شما را گوش دهم تا بدانم ما اختلافاتی داریم، اما ما در مواردی هم با هم اتفاق نظر داریم .

وی خطاب به آنها افزود: شکست در انتخابات پایان دموکراسی نیست، بلکه جوهره دموکراسی است.

نتانیاهو سخنان خود را با به سر گذاشتن کیپا (کلاه مخصوص یهودیان) و خواندن دعای مذهبی پایان داد و سپس اعضای دولت ۳۰ نفره خود را معرفی کرد.

پارلمان رژیم صهیونیستی ( کنست) روز پنجشنبه در جریان رای اعتماد به کابینه معرفی شده بنیامین نتانیاهو به عنوان نخست وزیر مکلف دچار تنش و تشنج شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه