سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

وزیرخارجه عراق:

تهران و ریاض به تداوم گفتگوهای دوجانبه تمایل دارند

فواد حسین وزیرخارجه عراق در کنفرانس گفتگوی منامه درخصوص برگزاری گفتگوها میان ایران و عربستان، گفت: تهران و ریاض به ادامه گفتگوهای دوجانبه تمایل دارند.

فواد حسین وزیر خارجه عراق

به گزارش خبرگزاری موج، کنفرانس گفتگوی منامه از روز هجدهم نوامبر در بحرین آغاز شده است. فواد حسین وزیرخارجه عراق با تاکید بر لزوم پایبندی کشورهای مختلف جهان به مسئولیت‌های خود در راستای مبارزه با تروریسم، تاکید کرد: همه باید به تعهدات خودشان در راستای جلوگیری از ورود عناصر تروریستی به منطقه عمل کنند، البته همه طرف‌ها از نقش آفرینی مهم عراق در روند مبارزه با تروریسم آگاه هستند.

 

وی همچنین در ارتباط با معضلات اساسی موجود در منطقه، تصریح کرد: من اعتقاد دارم حل مساله فلسطین به تقویت ثبات و امنیت در منطقه منجر می‌شود، همچنین باید در راستای حل بحران یمن و لیبی تلاش کنیم چون حل این بحران‌ها به بهبود امنیت در منطقه کمک خواهد کرد.

 

وزیرخارجه عراق همچنین ادعای تبعیت دولت عراق از ایران را ناعادلانه توصیف کرد و گفت: کشورهای متعددی در عراق نفوذ دارند که در صدر آنها آمریکا قرار دارد که در سال‌های اخیر هزاران نظامی در عراق داشته است.

 

فواد حسین همچنین از ادامه تلاش‌های عراق در راستای برگزاری گفتگوها میان ایران و عربستان سعودی خبر داد و گفت: تهران و ریاض به ادامه گفتگوهای دوجانبه تمایل دارند.

 

کنفرانس گفتگوی منامه هر ساله در پایتخت بحرین با مشارکت شخصیت‌هایی از کشورهای مختلف منطقه و جهان برگزار می‌شود. در نشست امسال که از روز جمعه هجدهم نوامبر آغاز شده قریب به ۴۰۰ شخصیت مختلف حضور دارند که درباره مسائل مختلف سیاسی، امنیتی و اجتماعی سخنرانی می‌کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه