سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

میقاتی:

حزب‌الله یک حزب سیاسی است

نخست‌وزیر لبنان در سخنانی اعلام کرد که اگر استعفایش راه حل بحران لبنان باشد، لحظه‌ای در اتخاذ این تصمیم درنگ نخواهد کرد.

نجیب میقاتی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، نجیب میقاتی، نخست‌وزیر لبنان در سخنانی اظهار کرد که اگر به این نتیجه برسد استعفای او راه حل بحران کشورش است، لحظه‌ای برای استعفا درنگ نخواهد کرد، اما اگر متوجه شود که این استعفا به تخریب بیشتر لبنان کمک می‌کند، هرگز استعفا نخواهد داد.

وی گفت: باید یک گارگاه برای حل و فصل بحران لبنان راه‌اندازی شود و چاره‌ای جز مشارکت برای مقابله با این بحران نیست.

میقاتی درباره انتخابات پارلمانی آتی لبنان نیز گفت: ما به تلاش برای برگزاری انتخابات ادامه می‌دهیم و این موضوع را به طور کامل پیگیری خواهم کرد و بر عهده ماست که انتخابات را در موعد مقرر برگزار کنیم.

وی ادامه داد: من معتقد هستم که میشل عون، رئیس جمهوری لبنان فرمان دعوت از نهادهای انتخاباتی را امضا خواهد کرد و ما با عون با برگزاری انتخابات در ماه مه به توافق رسیدیم.

میقاتی با اشاره به عدم برگزاری جلسات دولت لبنان نیز تاکید کرد: قانون اساسی برای جلوگیری از تعطیلی وضع شد و من اولین کسی هستم که به دنبال از سرگیری جلسات دولت هستم.

وی درباره روابط لبنان با خارج  نیز بر ضرورت حفظ روابط کشورش با کشورهای عرب حوزه خلیج فارس تاکید کرد.

وی همچنین خواستار دستیابی به یک تفاهم داخلی از طریق گفت‌وگو درباره سیاست خارجه لبنان شد.

نخست‌وزیر لبنان با اشاره به تحقیقات درباره انفجار بندر بیروت نیز خاطرنشان کرد: باید بار دیگر خواستار دور نگه داشتن دستگاه قضا از گرایشات سیاسی و حفظ استقلال آن شویم. مشکل امروز ما در لبنان این است که نسبت به قوانین داخلی بی‌توجه هستیم و به قوانین بین‌المللی دل می‌بندیم و این درحالی است هیچ راه حل امیدوار کننده‌ای جز پایبندی به استقلال دستگاه قضایی در وهله نخست و پس از آن مشروعیت بین‌المللی وجود ندارد.

میقاتی در ادامه درباره حزب‌الله نیز خاطرنشان کرد: حزب‌الله یک حزب سیاسی در لبنان است که در صحنه حضور دارد و ایفای نقش می‌کند.

میقاتی همچنین در پاسخ به درخواست‌ها برای برکناری ریاض سلامه، رئیس بانک مرکزی لبنات امکان برکناری او را بعید دانست و گفت: در جریان جنگ افسران را تغییر نمی‌دهیم و ما امروز در وضعیت دشواری قرار داریم و من نمی‌توانم افسرانم را تغییر بدهم.

وی درباره بحران شکل گرفته در روابط کشورش با اعضای شورای همکاری خلیج فارس و در رأس آنها عربستان سعودی درپی اظهارات جورج قرداحی، وزیر اطلاع رسانی سابق لبنان درباره جنگ یمن نیز تصریح کرد: آنچه مهم است تفاهم داخلی از طریق میز گفت‌وگو برای تقویت روابط عربی لبنان به ویژه با کشورهای حوزه خلیج (فارس) است.

نخست‌وزیر لبنان در ادامه تاکید کرد: لبنان نباید درگیر مسائلی از جمله اتفاقات یمن شود که به آن مربوط نمی‌شود.

وی خواستار بازگشت به سیاست "خویشتن داری" شد؛ چراکه به عقیده میقاتی، این سیاست از میهن و از روابط آن با جامعه بین‌المللی و جهان عرب محافظت می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه