سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

سخنگوی طالبان:

برنامه‌ای برای درآمدزایی از استخراج مواد معدنی داریم

ذبیح الله مجاهد، از سخنگویان طالبان و معاون سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان گفت که تعرفه‌های گمرکی و مالیات، یگانه منبع درآمد طالبان از زمانی است که قدرت را در افغانستان به دست گرفته‌اند.

ذبیح الله مجاهد

به گزارش خبرگزاری موج، ذبیح الله مجاهد از سخنگویان طالبان و معاون سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان گفت که تعرفه‌های گمرکی و مالیات، یگانه منبع درآمد طالبان از زمانی است که قدرت را در افغانستان به دست گرفته‌اند.

به گزارش اسپوتنیک، سخنگوی طالبان در ادامه گفت: «در آینده، برنامه‌ای برای دریافت درآمد از استخراج مواد معدنی داریم. اما در حال حاضر، مالیات یگانه منبع درآمد دولت تازه طالبان را تشکیل می‌دهد.»

با وجود اقداماتی که در حال حاضر توسط طالبان انجام می‌شود، وضعیت در اقتصاد افغانستان همچنان دشوار است. این عمدتا به این دلیل است که طالبان فقط به ۰.۱ درصد از ذخایر دولتی دسترسی دارند، زیرا بخش قابل توجهی از ذخایر دولتی افغانستان از سوی ایالات متحده آمریکا مسدود  شده است.

 معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ دولت طالبان و همچنین سخنگوی این گروه اعلام کرد که طالبان هنوز منتظر پاسخ واشنگتن در مورد رفع مسدود سازی دارایی‌های افغانستان است و قبلا از سازمان ملل و بانک جهانی درخواست انجام این کار را کرده است.

مجاهد در همین رابطه گفت: «ما خواستار یافتن راه حلی هستیم. ما خواستار انتقال وجوه به حساب بانک‌های افغانستان هستیم. ما این درخواست را از سازمان ملل متحد، آمریکا و دیگر کشورها و بانک جهانی مطرح کردیم. در حال تلاش برای حل این مشکل هستیم چرا که این یک مسئله بشردوستانه است، این پول مردم افغانستان است، آنها به آن پول نیاز دارند زیرا آنها رنج می‌برند. در حال حاضر، ما نمی‌توانیم پاسخی دریافت کنیم. اما ما انتظار داریم که این مسئله حل شود».

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه