سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

پیام سید حسن نصرالله درپی درگذشت رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان

دبیرکل حزب الله لبنان در پیام تسلیتی در پی درگذشت رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان این کشور، وی را پشتوانه‌ای قوی برای مقاومت در لبنان دانست.

سید حسن نصرالله

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از العهد، « سید حسن نصرالله » دبیرکل حزب الله لبنان در پیامی درگذشت «شیخ عبدالأمیر قبلان» رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان این کشور را تسلیت گفت.

بر اساس این گزارش، در پیام سید حسن نصرالله در این زمینه آمده است: شیخ قبلان تا لحظه آخر عمر خود پشتوانه‌ای قوی برای مقاومت در لبنان بود. شیخ قبلان همچنین حامی سرسخت مسأله فلسطین، حقوق مشروع ملت فلسطین و مقاومت شجاعانه آنها بود.

دبیرکل حزب الله در پیام خود همچنین عنوان کرده است: شیخ عبدالامیر قبلان خط مشی امام موسی صدر را داشت و به آرمان‌های او پایبند بود. امروز ما شخصیت والایی را در سطح ملی و اسلامی از دست دادیم.

در پیام سید حسن نصرالله همچنین آمده است: ما این اتفاق دردناک را به علما و مراجع عظام و همچنین به مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان و همه مسلمانان تسلیت می‌گوئیم و از خداوند می‌خواهیم که شیخ قبلان را قرین رحمت واسعه خود قرار دهد.

گفتنی است، رسانه‌های لبنان شنبه شب گزارش دادند که شیخ قبلان بعد از تحمل سال‌ها بیماری امشب در سن ۸۵ سالگی دار فانی را وداع گفته است.

مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان نخستین مؤسسه رسمی شیعه در جهان است که با تلاش امام موسی صدر در سال ۱۹۶۹ میلادی پایه گذاری شد. امام موسی صدر از ابتدای تشکیل تا زمان ربوده شدنش در سال ۱۹۷۸، ریاست آن را بر عهده داشت.

به دنبال ربایش امام موسی صدر، شیخ «محمد مهدی شمس‌الدین» ریاست این شورا را بر عهده گرفت و در ۱۳۷۲ هجری به طور رسمی به عنوان رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان انتخاب شد. پس از درگذشت وی در سال ۱۳۷۹ شیخ عبدالامیر قبلان که در دوره ریاست شیخ مهدی شمس الدین، نایب رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان بود رهبری این مجلس را برعهده گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه